Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 4 maart 2013

Wish

Goedemorgen allemaal. Vandaag mag ik jullie weer een kaartje laten zien.
Voor dit kaartje heb ik een ouder stempeltje gekozen. Deze komt uit de kerstcollectie 'A Christmas Story' van 2012. Dit is 'Tilda with Tag Gifts'. Je kunt haar ook prima gebruiken voor een verjaardagskaartje. Ik heb haar gekleurd met mijn Copics.
Het gebruikte papier komt uit een paperpadje van Kaisercraft, 'Marigold'.
Ik heb Tilda uitgestanst met een stans van Nellie Snellen, Multi Frame Dies - Rectangle 3. Op het afdrukje heb ik nog half een poststempeltje van Magnolia gestempeld.
Het randje heb ik gestanst met een Doohickey van Magnolia, 'Tilda Lace'. De tag is 'Bloomey Tag'; deze uit het dessinpapier gestanst.
De blaadjes achter de bloemetjes is een malletje van Joy! Crafts Noor! Design Vintage Flourishes - Bloemen/bladeren 3. Hiervan zijn ook bijpassende stempeltjes te verkrijgen.
De hartjes zijn malletjes van Memory Box. Op het grote hartje heb ik van groen spiegelkarton van Joy! Crafts weer een klein hartje gestanst en er op geplakt.
De roosjes zijn van W.O.C. De kleine groene roosjes zijn eigenlijk wit maar heb ik met een Copic marker groen gekleurd; de grote groene roos kun je hier vinden.
Het brede witte kant heeft Jenine wel in de winkel maar staat niet in de webwinkel. Dus zou je dit graag willen hebben, even mailen en dan komt het volgens mij wel goed. Het is er in wit en gebroken wit; ik heb de gebroken wit versie gebruikt.
De plaksteentjes komen uit de voorraad evenals het groene suedeband.
Op de bloemetjes en de tags van de cadeautjes van Tilda nog Stickels, Stardust gedaan. Alle papiertjes heb ik beinkt met Distress Inkt, Walnut Stain.
Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vinden. Bedankt voor het langskomen en jullie reacties. Altijd leuk om te lezen.
Liefs,
Caroline
Gebruikte Copics:
Huid: E0000, E000, E00, E11, E21
Blos: E93, R21
Haar: E30, E31, E33, E35, E39
Jurk: YR12, YR15, YR18, E99
Kantjes langs jurk: YR0000, YR000, YR01
Blouse + sokken: YG01, YG03, YG07, YG09
Schoenen: E42, E43, E44, E47
Cadeautjes: YR12, YR15, YR18, BG72, BG75

6 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een heel mooi kaartje.
Groetjes Miranda

Nellie zei

Wat een prachtig kaartje!!

Groetjes, Nellie

Hanny zei

Heel gedurfd om voor Kerst oranje te gebruiken dacht ik, maar wel leuk. Maar och, ik gebruik zelf ook rose voor Kerstkaarten en vind dat alles kan. Deze is weer schitterend.
liefs Hanny♥

Sandra zei

Ziet er goed uit, niks mis mee
gr sandra

janieworkum zei

Wat een leuke kerstkaart, weer eens met andere kleuren, Ik vind je kaart beeldschoon.
groetjes janie

esmee zei

een vrolijk kaartje