Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 4 juli 2013

Made with Love

Goedemorgen allemaal. Vandaag is het weer mijn beurt om jullie een kaartje te laten zien.
Ik heb gekozen voor een stempeltje uit de nieuwste Magnolia serie, 'Special Moments' en dit is 'Tilda with Spitz Pocket'. Ik heb haar gekleurd met Copic Markers.
De papiertjes die ik gebruikt heb, komen uit het nieuwe paperpadje van Kaisercraft, 'True Romance'. Ik vind deze persoonlijk weer erg mooi; super romantisch en veel verschillende kleurtjes.
De tekst is ook een stempeltje van Magnolia, uit een oudere serie, welke ik in tweeën geknipt heb, zodat het beter op het kaartje past.
De bloemetjes en roosjes zijn van W.O.C.
De blaadjes zijn gemaakt met een malletje van Cheery Lynn.
De swirl is een Doohickey van Magnolia, 'Leaf and Swirl'. De tag, die je nog net linksboven in de hoek kunt zien (zie aparte afbeelding), is ook een Doohickey, 'Bloomey Tag'. Deze heb ik gestanst uit papier van het paperpadje. Ook de rand is gestanst met een Doohickey, 'Scalloped Dotted Lace'.
De vlinder op de swirl is ook een malletjes van Cheery Lynn, 'Exotic Butterflies Small'.
Achter de strik heb ik een Joy! Crafts Noor! Design stans gebruikt, 6002-0149, welke ik licht beïnkt heb met Distress Inkt, 'Walnut Stain' en daarna doormidden gesneden heb.
Het acryl hartje en het rondje in de bloem zijn van Scrap-Unlimited.
Verder nog verschillende lintjes gebruikt. Op het kantje zitten 2 knoopjes van Papermania.
De plaksteentjes zijn van Hot Fix, Amethyst  SS10 en SS20.
De binnenkant van de kaart heb ik eveneens gedecoreerd. Hiervoor een rechthoekige Nestabilitie Scalloped en Normal gebruikt, zodat je je persoonlijke boodschap in de kaart kunt schrijven.
Hieronder heb ik een die-cut geplakt die ook uit het paperpadje komt. Er zitten altijd 4 velletjes die-cuts in, die ik altijd graag voor de binnenkant gebruik.
Verder de roosjes en bloemetjes nog met Stickels, 'Stardust' bewerkt voor de bling.
Ik hoop dat jullie dit weer genoeg ideetjes geeft voor jullie eigen kaartjes. Bedankt voor het langskomen en ik vind het altijd leuk om jullie reacties te lezen. Nog een hele fijne dag gewenst!
Gebruikte Copic Markers:
E0000, E000, E00, E11
Blos: E93, R20
Haar: E30, E33, E35, E39
Jurkje: RV91, RV93, RV95, RV99, RV000
Sokjes: G0000, G000, G00, G02
Schoentjes: E40, E41, E42, E43
Schaduw rondom Tilda: Chalks


3 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een beeldschone kaart met prachtige kleurtinten
groetjes Janie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Caroline,wat heb je een schitterende kaart gemaakt en zowel binnen-als buitenzijde zijn helemaal áf , complimentjes,lieve groetjes Miranda

esmee zei

een schitterend kaartje met een leuk afdrukje