Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 9 augustus 2014

Walking in a winter wonderland!

 LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW!!

 Het is heerlijk zomer en ik wil dat het gaat sneeuwen!! Heerlijk een winter/kerstkaartje maken met de warmte van afgelopen dagen hoor!
Ik heb deze keer de nieuwe mal van Dutch Doobadoo gebruikt..de kerstboom.. ik weet nu al mijn favoriet voor de komende maanden!!  Ik heb hem beplakt met Pion papier - Wintertime in Swedisch lapland. Prachtige blauwe kleuren!!
Ik heb de nieuwe kerst postcard stempel ook op dat design papier gestempels en deze wat gekreukt en achter het afdrukje geplakt.
Het plaatje is van Heather en heb ik ingekleurd met copics markers.
Horizontaal heb ik eerst een kantje geplakt, daarop een strookje ribbelkarton en daarop een strook design papier met eronder  de nieuwe border rand van Noor!
Natuurlijk mogen sneeuwvlokken niet ontbreken  en daar heb ik er 2 van op elkaar geplakt met in het midden een plakparel.Daarnaast nog 2 kerst sterren  geplakt.
 De hulst blaadjes en de andere takjes zijn van Leane creatief. In het midden wat roosjes en belletjes geplakt.
Ook heb ik de nieuwe postzegel stans en bijpassende stempel set gebruikt. Om het een beetje als een echte postzegel te laten lijken heb ik van de travel stempel set een halve cirkel bovenin gestempeld.
En als laatste jaja de prachtige nieuwe kerst teksten van Dutch Doobadoo!! Ik vind ze superrr!!
Ook nog even met wat gesso in de weer geweest en whalla weer een kerstkaartje klaar!!

Een fijn weekend allemaal!
Liefs Tiets xx

Cutting & Embossingstencil - Postage stamps     Clear Stamp -  Sending Messages - Postcard stamps     Clear Stamp - Postcard Christmas     Cutting & Embossingstencil - Vintage borders - Rand 2

Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - IJskristal 1     Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - IJskristal 2     Dutch Shape Art - Christmas Tree     Cardboard Art - A5 - Stars     Dutch Label Art - Xmas (white)

Clear Stams - Sending Messages - Postcard accessoires

3 opmerkingen:

Renate zei

Ohw, wauwie! Je hebt er echt een juweeltje van gemaakt. In één woord PRACHTIG!

-xies- Renate.

Nicolette zei

Weer een plaatje van een kaart! Geweldig!

Liefs, Nicolette

Angela zei

WOW wat een prachtige en schattige kaartje, mijn complimenten hoor.

Groetjes Angela