Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 12 oktober 2014

Birthday

Hallo allemaal,

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je een verjaardag vergeet? Helaas overkwam mij dit laatst..... Ik moet echt alles opschrijven. Zou dat aan mijn leeftijd liggen haha. Dus ben ik maar gauw aan de slag gegaan met het kaartje. Ik heb het mij gemakkelijk gemaakt en het model van de vorige SOL bij Dutch Doobadoo gebruikt. Voor de basis heb ik wit Cardstock Basic paper gebruikt. Het designpapier is van Maja Design Coffee in the Arbour. Het model van de kaart is de nieuwe Dutch doobadoo Shape Art Label Mirror 470.713.114. Ik heb deze 2 x uitgeknipt. Van één heb ik ong. 7 cm eraf gesneden en deze bovenop de andere geplakt. Alleen de randen heb ik geplakt, zo past de label er ook nog in. Aan de bovenkant heb ik nog de mooie blauwe mal Rand Punt geplakt.


De label heb ik gemaakt van de twee kleinste maten. Een gaatje gemaakt en een lintje erdoor gehaald. Onder de strik het leuke strikje van Noor! Design geplakt.

Kennen jullie de leuke Dutch Doobadoo Card Art Polaroids 470.715.310? Zo leuk en in verschillende maten. In het "foto" gedeelte heb ik de tekst Happy Bday gestempeld. Bday heb ik gestempeld met Archival inkt Sepia en Happy met Archival inkt Plum.

Het plaatje heb ik ingekleurd met PanPastel. En wat kleurt ook dit toch fijn :) Wil je ook leren kleuren met PanPastel? Janet geeft regelmatig workshops en ook met PanPastel. Dus houdt de website van HobbyVision in de gaten. 
Rondom de afbeelding heb ik Fran-táge White gestrooid en verhit met de heattool.


De tekstlabel 474.007.001 is van Dutch Doobadoo en vond ik echt passen voor deze kaart. En kennen jullie ook de Dutch Doobadoo Cardboard Art figuren? Ze zijn zoooo leuk! En er zijn ook zoveel mogelijkheden mee. Ik heb op deze kaart de Cardboard Pijl 472.309.002 gebruikt. De witte kant heb ik eerst op de Versamark gedrukt, daarna de fran-táge erover gestrooid en verhit met de heattool.


 Rechtsonder heb ik nog een stuk stuk Dutch Doobadoo Softboard Honeycomb 478.007.001 geplakt.
Hierbovenop de leuke bladeren van Noor! Design. En ook de filmstrip mocht niet ontbreken. En wat vind je van de bloemen? Zijn ze niet gaaf? Het zijn woc-flowers-chrysanthemums en in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en heb je vragen? Stel ze gerust hoor!

Ik wens je nog een hele fijne dag.

Liefs,
Monique

3 opmerkingen:

petpan zei

heel mooi Monique.

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart
Gr Karin

roelie zei

eenvoudige kaart meid ik vind hem prachtig meid

gr roelie