Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 8 maart 2015

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie een creatie te laten zien. Het lijkt wel of nu de lente is begonnnen. Wat een heerlijk weer is het buiten, blauwe lucht en de zon schijnt ook. Dus wat willen we nog meer! 

Bij dit mooie weer denk ik aan de bloemen weer gaan bloeien, dus vandaag een bloemenkaart voor jullie.


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Ornate gebruikt. Deze is uit wit cardstock geknipt. Daarna een maatje kleiner uit het designpapier van Kaiserkraft. De randjes heb ik bruin gemaakt met Distress inkt Brushed Corduroy. Bovenaan heb ik een randmal van NoorDesign geplakt tussen het witte cardstock en het designpapier. Deze mal heb ik ook uit het designpapier van Kaiserkraft gestanst.

De stempel van Noor Design heb ik gestempeld op de nieuwe Dutch Doobadoo shape art Circle. De stempel heeft best een groot formaat (maar vind 'm wel heel gaaf), maar past perfect op deze cirkel. De stempel heb ik ingekleurd met Sennelier. Op de blauwe bloemblaadjes heb ik nog witte stipjes gemaakt met de molotow marker wit.


Linksonder heb ik het vogelkooitje op de versamark gedrukt en daarna embossingpoeder Shabby Blue erover gestrooid. Daarna verhit met de heattool.En zonder een bloementoef vind ik mijn kaart niet compleet. Zie je die leuke bloementakjes uit het witte papier? Bij deze mal zit een apart mal voor de bloemetjes. Zo leuk! En natuurlijk weer de blaadjes van Noor! Design en Dutch Doobadoo gebruikt. Bij deze bloemenstempel zitten ook 2 tekststempels, waarvan deze Happy Birthday. Ik heb de stempel eerst op versamark gedrukt en daarna op de label gedrukt. Embossingpoeder erover en verhit met de heattool. De cirkel heb ik verhoogd met 3d foamblokjes. Zo kan de label erachter geschoven worden.

En natuurlijk heb ik alles geplakt met de alleslijm van Dutch Doobadoo.Bedankt voor het bezoeken van ons blog en ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en geniet van het prachtig weer.

Liefs,

De gebruikte artikelen zijn uiteraard verkrijgbaar bij HobbyVision


Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames Ornament
  Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames Cirkel  Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Kraft Leaves  Clear stamp - Noor! Design - Floral Pattern  Noor! Design - Rand Franse Lelie  Stansmal Noor! Design - Cirkel (4stuks)  Noor! Design -  Vintage Flourishes - Vogelkooi   vogeltje 

 Noor! Design -  Vintage Flourishes - Blad 1   Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Leaves blad 2  Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Blossoming Branch  Sennelier - l`Aquarelle set 24 halve napjes + penseel  WOW embossingpoeder - Opaque Seafoam White - Super Fine  Scrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - A-Line  Scrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - Shawl  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue

2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooi kaart
Gr Karin

Ageeth Holster zei

Ik vind je kaartje erg mooi ingekleurd !
Schitterend.
Groeten van Ageeth