Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 14 maart 2015

Let's Party

Vandaag is het mijn beurt om jullie iets te laten zien op ons HobbyVision Design team blog. Deze keer heb ik een ronde Easelcard gemaakt. Hiervoor heb ik de Shape Art circles van Dutch Doobadoo gebruikt.


Het idee van de open punten in het midden heb ik nagemaakt van de Tutorial van Raffaela in Noor! Magazine 5. Dit is echt heel leuk om te maken. Achter de punten heb ik wat grasvezel verwerkt.

Het vrolijke papier komt uit het paperpad Let's Party 6011/0044 van Noor! Design.


Ik heb de Easel laten rusten achter de vlaggenlijn 6002/0277  Hierop heb ik met de Label Stickers van Tim Holtz wat letters gemaakt. Ook zie je onderlangs nog de mooie blauwe sterrenrand 6002/0397

Ook een flinke bloementoef mag uiteraard niet ontbreken op de kaart, kan haast niet meer zonder :-) Achter de bloemen zie je nog wat Cardboard Art hartjes van Dutch Doobadoo.


De stempel Bella with Teddy heb ik ingekleurd met l'Aquarelle. De feestmuts van Noor! Design heb ik met wat 3D kit op Bella geplakt.
Aan de rechterkant een tekst gestempeld op Kraft cardstock en daarachter de ballonnen verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Ik ga me snel klaarmaken voor een gezellige Try Out kleurdag in onze winkel.Lint Celebrate - Organza fuchsia met satijnrand 20mm Lint Celebrate - blok fuchsia 6mm Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters DecoArt Media - Crackle Paint White Grasvezel - wit  Clear stamp - Wild Rose Studio`s - Bella with Teddy Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel Glasparels mat - rosa - 6mm  


3 opmerkingen:

Cobie zei

Super leuke kaart!
Groetjes Cobie

KarinsArtScrap zei

super vrolijk en mooie easelkaart
Gr Karin

roelie zei

prachtig lief kaartje jenine

gr roelie