Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 23 juli 2015

Vakantiesluiting / korting & Creaspektakel Kampen

Dit jaar is onze winkel een paar dagen gesloten. Even bijtanken en nieuwe ideetjes opdoen voor het komende seizoen.
Ook onze webwinkel is gesloten. Er worden ook géén emails beantwoord.

Om het voor de thuisblijvers toch leuk te houden hebben wij toch een kleine actie. Bestel je iets in onze vakantieperiode, dan krijg je 15% korting. 

(Geldt ook voor klanten in onze regio: Je mag bestellen via de webshop en het na onze vakantie op komen halen in de winkel. Zet bij het afronden van de bestelling de order dan op "ophalen")

De bestellingen worden vanaf 31 juli weer verwerkt.Na onze vakantie staat er ook al weer een gezellig event op de planning. Op 15 augustus kunt u ons vinden op het CreaSpektakel in Kampen. Dit is een leuke "beurs" met 35 kramen in de binnenstand van Kampen. Er staan diverse bekende hobbywinkels met een stand.

Kijk op de website voor meer informatie. Ook kunt u daar de tickets bestellen voor de boot en de workshops.
Bij onze stand zal ik een demo gaan geven met de Shape Art mallen van Dutch Doobadoo. Ik laat dan zien hoe je eenvoudig een apart kaartmodel kan maken met deze mallen.

Ook hebben wij in samenwerking met Marianne Design een leuke workshop op het workshopplein bij Find It Media. Je gaat dan bij Sigrid Klingenberg een leuke workshop volgen. Wij laten binnenkort hier een leuke sneek peak van zien.

Wie weet zien we je daar?

Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje.
Geen opmerkingen: