Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 9 november 2015

Jingle Bells


Ik denk dat iedereen nu al wel begonnen is met het maken van de kerst kaarten en dus wil ik jullie deze keer weer eentje laten zien. Wie weet inspireert het jullie om ook zoiets te maken.
Het is de christmas bell van Dutch doobadoo die ik als basis heb gebruikt. Eerst uitgesneden uit wit cardstock, daarna een maatje kleiner uit blauw en toen uit design papier. Uit de laatste heb ik ook de basis klok gesneden en daar mica achter geplakt. Daarna 2 lagen foam eromheen geplakt en toen  kon ik hem als een shaker kaart gebruiken.
Het plaatje achter het mica komt uit 1 van de nieuwe stans blokken van Studio Light. Eigenlijk kun je uit dat blok al kaarten maken maar ik vind het altijd fijn die blokken ook te combineren met de andere vellen  van die lijn.
Een beetje sneeuw achter het mica neergelegd( niet blazen of niezen ondertussen!!)

en toen het geheel met de foam opgeplakt.
Toen mocht ik gaan versieren. Ik vind dit witte belletjes zo geweldig leuk dus met een paar kleine hulst blaadjes, een gestrikt lintje en wat sneeuwballen , heb je al snel een leuk toefje boven aan de kerstklok!

De sneeuwvlok van Noor! Design heb ik door midden gesneden en aan de zijkant geplakt. De kerst engel gebruik ik veel te weinig en dus kreeg die ook een plekje!
Op het mica heb ik met een lijm pen de Jingle Bells tekst op geplakt.
Verder her en der nog wat sneeuwballen geplakt , een klein toefje onderaan met mini handschoentjes en een stukje parel ketting.
Onderaan de bel kon nog net een kleine ster ook uit het vel van DDBD en ja met nog een paar stukjes uit het stansblok  heb ik hem afgemaakt.

Ik wens iedereen succes met het maken van de kerstkaarten. Ahum uit ervaring weet ik dat de meesten nog veel moeten maken op het laatste moment!!Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Christmas   Penny Lane - Mini Pearl Daisies - .75   Noor! Design -  Vintage Flourishes - Engel met trompet   Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel   DecoArt - Snow Tex - 4oz


4 opmerkingen:

Doris zei

Wat is hij prachtig je kerstbel Tiets !!
Ben er verliefd op leuk dat poedersneeuw ;
Lieve Groeten Doris

Tiets zei

dank je wel Doris..!!!

KarinsArtScrap zei

een hele mooie belkaart
Gr Karin

Ghea zei

heel erg leuk gedaan ik kijk mijn ogen weer uit, toppie Tiets.
Liefs Ghea