Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 23 mei 2016

Veel liefs van mij

Een nicht van ons had me gevraagd of ik iets leuks met foto wilde maken voor een dierbaar iemand. 
Zoiets als het frame wat Martine aan haar mama heeft gegeven.
Gelukkig was het op tijd helemaal klaar.


Voor het MDF fotolijstje van Dutch Doobadoo gebruikte ik het design papier "Vintage Romance" van Maja Design. Dit kwam mooi uit bij de kleuren van de foto die ik op de basis cirkel (CR1331) plakte.
Een vlinder (LR0357) erbij en op een banner stempelde ik een tekst (EC0138). Het frame heb ik met seambinding vastgemaakt.
Langs de zijkanten zitten bloemetjes (CR1323) tussen de swirls (LR0414). Ertussen zit een parelkoord.


Onderaan de "palen" nog een bloem (LR0388) met blaadjes (LR0398) van de roos. In het midden de waterlelie (LR0406) met varens (LR0403).
Op alle bloemen zitten parels.
Mijn nicht was heel blij om het te geven en van de ontvangster kreeg ik een mailtje voor het supermooie kado. Daar doen we het tenslotte voor...

Een gezellige dag!


De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Dutch Doobadoo - MDF Art - Fotolijst  Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Together forever  Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Wedding Day  Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Happily ever after  MD Craftables - Basic Round  
Marianne Design - Craftable Punch Die - Flowers  MD Creatable - Tiny`s Butterflies 2  Marianne Design - Creatable - Flower Doily LR0388  Marianne Design - Creatable - Build a rose  Creatable Marianne Design - Tiny`s Ferns  Creatable Marianne Design - Petra`s Waterlily  Marianne Design - Creatable - Swirls & Leaves