Pagina's

donderdag 30 maart 2023

Age of Mysteries

Hallo!

Leuk dat je dit blogbericht gaat lezen.
Deze keer wil ik je inspireren met een kaart waarbij ik het designpapier Age of Mysteries van Craft O'Clock ga gebruiken en een mal van Dutch Doobadoo.


Voor deze kaart heb ik als basis kraft cardstock gebruikt. De mal van Dutch Doobadoo heb ik samen met het cardstock op mijn magneetmat gelegd en met een zacht potlood heb ik de buitenste randen omgetrokken en de ril- en snijlijnen aangegeven.


Nadat alles getekend was, heb ik met mijn snij- en rilmachine de lijnen gesneden en gerild.
Op onderstaande foto zie je de mal liggen en het cardstock nadat het gesneden en gerild is. Hiermee hoop ik jullie te laten zien hoe een mail van Dutch Doobadoo werkt. 


Vervolgens heb ik het designpapier Age of Mysteries van Craft O'Clock gepakt en ben ik matlaagjes gaan maken. Om zo zuinig mogelijk met het papier om te gaan, heb ik het matlaagje van de mal goed in de hoek van het designpapier gelegd. De buitenrand van de mal ligt dus net buiten het papier. Ook hier gebruik ik weer mijn magneet vel.

Vervolgens heb ik alle matlaagjes uitgeknipt. In onderstaande foto heb ik de matlaagjes even op de mal gelegd om te laten zien wat er bedoeld wordt met de matlaagjes en zo kun je ook zien welke lijnen in de mal je daarvoor nodig hebt. 


Met Vintage Photo van Distress Ink heb ik de randjes beïnkt. 


De matlaagjes heb ik vervolgens op het cardstock geplakt met uitzondering van de rechthoekige delen.


De rechthoekige delen wilde ik eerst bewerken. Bij het papier zitten ook hele leuke plaatjes. Die heb ik uitgeknipt en vervolgens gekeken hoe ik het leuk vond om ze op de kaart te verwerken. De plaatjes zijn met foamtape verhoogd opgeplakt.


Om nog een boodschap op de kaart te kunnen schrijven, heb ik uit de Junk Journal set van deze lijn een leuke pocket en een label geknipt. Het label heb ik zelf op kraft gemat. Daarna heb ik een re-inforcer opgedaan en er nog een touwtje door gedaan wat ik heb vastgezet met een nietje.



Op de achterzijde van het label kan een boodschap geschreven worden.


Met deze mal van Dutch Doobadoo en het designpapier Age of Mysteries van Craft O'Clock hoop ik jullie geïnspireerd te hebben.

De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten