Pagina's

vrijdag 7 juni 2024

Pizzabox voor vaderdag.

 Pizzabox voor vaderdag.


Hoi allemaal!
Deze keer een klein geschenkje voor vaderdag. Dat is super leuk met deze pizzabox je kan er nog wat kleins instoppen. Chocolaadjes, een cadeaubon enz.


Met deze stansmal van ECD is het supermakkelijk om deze box te maken, de afmetingen van de box gemaakt zijn 10,5 x10,5 cm. Deze heb ik uit bruin cardstock gestanst.


Dan heb ik de stans set van Tim Holtz erbij genomen van de Vault watch gears. Voor het horloge zelf heb ik het papier van Tim holtz genomen het kraft cardstock dat je met schuurpapier kunt bewerken.
Voor de ander elementen heb ik voor het gemak de foto gevolgd dus met zilver, goud en brons cardstock en 1 element met zwart cardstock.


Deze stans set heb ik cadeau gekregen dus heb ik hem ook gebruikt. deze heb ik uit aquarel papier gestanst omdat ik nog niet juist wist met welk medium ik deze ging kleuren.


Deze is ook van Tim holtz en zeer veelzijdig je kan hem wel overal voor gebruiken. Het is de Specimen set. deze is ook uit aquarel papier gestanst.


Ik had nog deze 3D embossing folder van Tim Holtz ik wilde iets met gears maar deze heb ik niet dus is het deze geworden. Deze heb ik uit zwart cardstock gedaan.


Dan heb ik deze super gave stempels van ECD gestempeld met Versafine Fallen lavaes en de Morning mist op hetzelfde design papier gestempeld die ik heb gebruikt op het doosje.


Met deze 3 kleuren Oxide inkt heb ik het meeste van de elementen gekleurd. Gewoon simpel met een blending brush. De filmstrip is met zwart gedaan.


Alle elementen zijn van kleur voorzien en ongeveer gelegd zoals ze gaan aangebracht worden op het doosje. De tickets zijn nog van Studio light ze zaten in een klein boekje.


Het design papier is van 13arts Industrial zone super gaaf papier voor mannen. Zoals je ziet kun je met al die verschillende elementen een leuke achtergrond creëren. Mijn idee was dan ook het horloge op de voorgrond te houden want ik ben gek van dit soort horloge's.


Als afwerking heb ik hier en daar wat goud en zilver wax aangebracht om het geheel samen te brengen.


De pizzabox is voor vele dingen te gebruiken door het thema te veranderen krijg je een heel ander creatie. En bovendien is de grote ook super niet te groot niet te klein.
Hopelijk hebben jullie van deze boxen wat inspiratie opgedaan en gaan jullie ook aan de slag.
Veel knutselplezier!



Elizabeth Craft Design - The Paper Flower Collection - Pizza Box Elizabeth Craft Design - Planner Essentials - Favorite Humans - Stamps - Measurements 13@rts - Paper Collection Set 15,2 x 15,2 cm - Industrial Zone Sizzix - Thinlits Die Set by Tim Holtz - Vault Picture Show Sizzix - Thinlits Die Set by Tim Holtz - Vault Watch Gears Sizzix - Thinlits Die Set 54PK - Specimen  (Tim Holtz) 

Distress Oxides Ink Pad - Ground Espresso Distress Oxides Ink Pad - Vintage Photo Distress Oxide Inkt Pad - Crackling Campfire 

Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Morning Mist Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Fallen Leaves Sizzix - Tim Holtz - 3-D Embossing Folder - Gears 

Studio Light - Essentials - DIY Block Mini - Vintage Tags Florence - Cardstock smooth 12x12" - Dark Kraft (20 vel) Card Deco Essentials - Pretty Metallic PapersStudio Light - Consumables - Paper Set A4 - Black Cardstock 250 gsm - 10 velTonic Guillotine - Comfort Paper Trimmer 8.5" - By Tim HoltzArt Glitter Glue - Dries Clear Adhesive 4oz/120ml

2 opmerkingen: