Pagina's

maandag 24 juni 2024

Stoere mannen kaart.

 Lieve hobby vrienden,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuw blog bericht van mij.

Deze keer heb ik een stoere mannen kaart gemaakt met het toffe papier van Mintay Traveller. Ik ben begonnen met de basis te maken met deze mal van Dutch Doobadoo Tag vierkant. Deze komt uit de collectie Haai van Mei.


Ik werk graag op mijn glazen mat van CraftEmotions. Deze kan je voor alles gebruiken omdat hij zo makkelijk schoon te maken is. En hij is magnetische wat echt super handig is met om teken mallen.

Ik heb beide lagen gemaakt met de mal, maar ik wilde er graag nog een laagjes tussen. Dat heb ik gedaan door de bovenste laag nog een keer op blauw papier om te trekken, en deze dan iets ruimer uit te knippen. 


Deze extra laag heb ik samen met verschillende elementen die ik op mijn kaart verwerkt hebt, bewerkt met wax. Hier door geef je een mannen kaart een extra stoer uiterlijk. 


Deze toffe kaartjes zitten in het extra blok van de Traveller lijn. Ik heb de kaartjes en tickets uitgeknipt en de disstrest en bewerkt met inkt en wax. In de kaartjes heb ik een eyelet geplaatst voor een stoere toevoeging,


Ik heb de kaart opgebouwd in verschillende lagen. Het blauwe frame komt uit mijn favoriete set van Craftlab Tag Large. Zo als de naam zegt zit daar een groot frame in maar ook een super schattig klein frampje. Deze heb ik gebruikt. Ik heb de kaart veder op gebouwd met mijn favoriete zoals postzegel, ticket, bingo fiche, filmstrip en mini paperclip. Dit in combinatie met de leuke paper die-cuts die ook bij deze lijn zitten. 

Ik hoop dat ik jullie heb geinspireert om een mannenkaart te maken.

Met creatieve groetjes 

Elske Oosterman


Deze producten heb ik gebruikt:



1 opmerking: