Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

DESIGN TEAM

Jenine:

Ik ben Jenine, en woon in Rijssen.

Ben ondertussen alweer een paar jaar 'verslaafd' aan freubelen. Het is bij mij begonnen met een simpel 3D plaatje op een blanco kaartje plakken, maar maakte al snel "uitstapjes" naar embossen / borduren etc. Ook heb ik veel eigen borduurpatronen ontworpen en heb ik een aantal hobbyboekjes mogen schrijven, wat ik een enorme eer vind.

In de loop van de tijd heb ik eigenlijk allerlei technieken uitgeprobeerd, ben heel leergierig en wil eigenlijk alles wel uitproberen. Van scrapkaarten tot home deco tafereeltjes maken, tot mixed media etc.

Sinds februari 2006 heb ik (met eerst mijn zus en later mijn moeder) een hobbywinkel, HobbyVision. (www.hobbyvision.nl) Heb je wat vragen over bepaalde kaarten/technieken? Dan mag je mij altijd mailen: jeninesiemerink@gmail.com


Janet:


Mijn naam is Janet Blaauw getrouwd met Bert en samen hebben we twee dochters. 
Ook loopt er nog een cavia rond. 
Verder heb ik als grote hobby kaarten maken, mixed media en ook
 doosjes of andere frutsels...
Ik ben ooit begonnen met het maken van 3d kaarten en daarna kwamen de schutkaarten waarbij je die grote stempels gebruikte...
Verder werk ik in de winkel van Hobbyvision,
 ik geef regelmatig workshops en doe ik live uitzendingen op facebook
 in de create it with hobbyvision groep
Zo..nu weten jullie iets van mij...en wil je meer weten dan mag je me altijd mailen... hobbyjanet@hotmail.com

Groetjes
Janet


 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mijn naam is Jolanda Meursen (1967), getrouwd met Luc en samen hebben wij twee kinderen: Sharon (1994) en Michael (1998). 
Ik werk parttime al receptioniste en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om zelf creaties te maken met allerlei technieken en materialen. Ik vind alles leuk en spring heen en weer van de ene techniek/stijl naar de andere. Je zult dan ook veel uiteenlopende creaties van mijn hand zien: van stempelkaarten, zelfgemaakte (foam) bloemen tot aan mixed media projecten.

Jarenlang was ik eigenaar/designer van mijn webshop Cards etc. Shop. Hiervoor ontwierp ik allerleileuke doosjes, tasjes, aparte vorm kaarten, enz. enz. Deze patronen (en nieuwe patronen) zul je hier op het blog nog wel eens tegenkomen want ik blijf het ontzettend leuk vinden om te ontwerpen en kan mij daar helemaal in verliezen.
Hopelijk kan ik jullie inspireren met mijn creatie’s!

Groetjes,
Jolanda_______________________________________________________________________________________


Hoi hoi allemaal 

Leuk dat jullie mee lezen op ons blog. Ik ben Alice Brinks, 31 jaar en kom uit rijssen. Ben moeder van 3 kids van 7, 6 en 3 jaar oud. Op creatief gebied doe ik vanalles. Zo haak en brei ik veel, maar de afgelopen tijd maak ik ook weer veel kaarten. Dit deed ik in het verleden ook tot het haken de overhand nam. Inmiddels is de tijd tussen de hobby's weer aardig verdeeld. Oja kleding maken voor de Kids vind ik ook erg leuk. 
Tussendoor werk ik ook nog bij HobbyVision in de winkel. Hier ben ik begonnen als vaste klant 12 jaar geleden al. Voor een paar jaar terug ben ik begonnen met workshops geven in de winkel en patronen ontwerpen voor het haken. Inmiddels werk ik sinds 1.5 jaar ook in de winkel. Een droombaan voor de meeste hobby mensen zo ook voor mij. Ik zal jullie op hobby gebied dus van alles laten zien. Hopelijk tot snel! 

_________________________________________________________________________________________En dan hebben we nog Lisanne Geerdink
Hallo allemaal,
Ik ben Lisanne Geerdink, en woon in Eibergen. Ik ben 24 jaar en studeer nog aan de pabo zodat ik uiteindelijk een juf ben. 
Naast dat ik druk ben met mijn studie spendeer ik mijn vrije tijd graag aan het maken van kaarten.  Ik ben hier nu ruim 3 jaar weer erg actief mee. Vanaf mei 2018 mag ik mijn hobby nog meer delen door deel uit te maken van het design team van Hobbyvision. Ik hoop jullie te inspireren met mijn creaties. Ik maak eigenlijk van alles, van mixed media tot een card in a box en alles wat daar tussen zit.

Ook ben ik nu ongeveer een jaar bezig met het verzorgen van live uitzendingen in de facebookgroep. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen! 
Om het helemaal compleet te maken werk ik elke zaterdag in HobbyVision zelf. Dit is natuurlijk geen straf met al die leuke spulletjes. 

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en vermaken met mijn blogberichten.
Willen jullie nog wat vragen of weten? Dan mag je me altijd een berichtje sturen via facebook, of mailen naar lisannegeerdink96@gmail.com 

Tot snel! 
Groetjes Lisanne 
_________________________________________________________________________________


Ik ben Petra en getrouwd met Wander. We hebben een zoon en een dochter. Onze zoon heeft een vriendin en twee kinderen. En @Lisanne Geerdink is onze dochter. Zij woont nog thuis dus zijn we vaak samen aan het knutselen. Ik doe door de week thuiswerk voor een drukkerij, zoals hangers en kalenders opplakken. In mijn vrije probeer ik zoveel mogelijk met mijn hobby kaarten maken bezig te zijn. Oppassen op onze kleinzonen komt ook regelmatig voor en erg leuk om te doen. Gezellig om bij deze groep te horen en ik heb zin om aan de slag te gaan.

__________________________________________________________________

Zoals jullie al weten is mijn naam Janny Jager ,ik ben 69 jaar jong en getrouwd met Ton alweer 47 jaar ( dus op naar de 50). We hebben 2 kinderen en ook lopen er nog 2 schatten van kleinkinderen rond die ik 2 dagen per opvang ,wat ik heel leuk vind om te doen ,houd je jong. We wonen in Hoek van Holland. Wat de hobby betreft ben ik net zoals de meeste begonnen met plaatjes knippen en zo ,maar nu ben ik liefst bezig met stempels verf ,inkten ,stencil en dat soort dingen ,als ik maar vieze handen krijg is het goed. Nu weten jullie een klein beetje wie ik ben.

__________________________________________________________________


Lieve lezers,

Mijn naam is Reanna van Haren. 
Voor de liefde ben ik van Noord-Holland naar Brabant verhuisd, waar ik alweer aardig wat jaartjes met veel plezier woon. Diederik en ik zijn inmiddels getrouwd en samen hebben we twee lieve kinderen; Mila (10) en Quinn (8). Ik werk parttime als Management Assistant bij Holland Casino in Venlo en ik vind oprecht dat ik de leukste baan van Nederland heb bij een heel bijzonder en divers bedrijf.

Afgelopen jaar heb ik een cursus mixed media afgerond en is mijn creatieve reis gestart om te kijken wat ik nou leuk vind om te doen. Daar ben ik wel uit! Mixed media art journaling en scrapbooking is écht mijn ding. Daarnaast vind ik het ook leuk om een album te maken of een flipbook en dergelijke. Uiteraard maak ik ook weleens een kaart, maar ook daar leef ik mijn mixed media skills op uit.
Al enige tijd kreeg ik veel vragen over mijn werk want 'hoe maak je dat nou'. Daarom ben ik een paar weken geleden een blog gestart waarin ik zoveel mogelijk via foto's probeer uit te leggen wat ik doe. Ik vind het superleuk om anderen te helpen en te inspireren. Dat is dan ook meteen de reden waarom ik graag in een Design Team wilde en dat ik het geweldig vind om nu als gast te zijn toegevoegd aan het team van Hobbyvision!

Tot ziens, in elk geval via social media maar wie weet ook ooit live. In elk geval ga ik mijn best doen om mooie dingen te maken!

Groetjes, Reanna
_________________________________________________________________________________Hallo Allemaal

Mijn naam is Anita van Merode.

Ik ben 50 jaar en getrouwd.

Wij hebben twee kinderen van 19 en 21 jaar.

Ik ben al zeker dertig jaar creatief bezig.

Eerst met theezakjes en 3D plaatjes op kaarten maken.

Daarna ben ik kinderkleding gaan maken voor de kinderen,

maar toen ze wat ouder werden hiermee gestopt en mijn kaarten hobby weer opgepakt.

Ik ben toen vooral scrap kaarten gaan maken maar ik vond allerlei technieken leuk om te doen,

zo ook borduren op kaarten.

Ook dit vind ik allemaal nog steeds erg leuk.

In 2016 kwam de stijl mixed media op mijn pad.

Ik ben daarin een cursus gaan volgen om te zien of ik dit echt leuk vond.

Kan je zeggen ik was helemaal om!

Ik vind mixed media nog steeds het leukste om te doen.

Ik bewerk dit op verschillende manieren, zoals op kaarten, canvassen, doosjes, flessen etc.

Sinds ongeveer een jaar ben ik ook gestart met art journal maar dan wel in mixed media stijl.

Ook op social media vlak ben ik mezelf meer gaan verdiepen en heb een eigen YouTube kanaal.

Vind het heel leuk om deze hobby met anderen op deze wijze te delen en hoop jullie te kunnen inspireren.

Groetjes Anita

Al mijn social media kanalen kan je hier vinden: https://linktr.ee/anitavanmerode

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo allemaal,

ik ben Pouwla Guns en ik ben 54 jaar.

Ik ben geboren in Brabant maar woon al 32 jaar in Limburg. 

Ik ben getrouwd met een lieve man en samen hebben we 2 kinderen.

Rob van 31 en Janine van 24 jaar, en ze wonen allebei al op zichzelf.

Van jongs af aan ben ik al creatief bezig en ik heb meerdere hobby's.

Ik mag graag in de tuin werken en muziek maken op m'n saxofoon.

Ook vind ik haken, breien en borduren heel leuk om te doen.

En dan natuurlijk kaarten maken, scrappen en mixed media waar ik

dagelijks mee bezig ben.

Ik vind het heel leuk dat ik plaats heb mogen nemen in het design team

van Hobbyvision en ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn creatie's.

Ook heb ik een eigen blog waar ik af en toe mijn creatie's op plaats.

http://pouwlasfreubels.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ik ben Carla, 43 jaar, getrouwd met Eddie en moeder van 2 zonen, Youri van 20 en Mylan van 15 en een bonus moeder van 3, een druk gezellig maar chaotisch gezin 😊 Samen met mijn man en jongste zoon woon ik in het Groningse Stadskanaal.

Ik ben werkzaam in mijn eigen bedrijf in het borduren en bedrukken van textiel en relatiegeschenken.

ik ben een geboren Limburgse, creatief, chaotisch, humorvol en vooral een mensen mens.

Creatief ben ik altijd al geweest, de ene keer meer dan de andere, mixed media en het maken van albums vind ik het aller leukste om te doen, al moet ik zeggen dat een kaart tussen door toch ook wel fijn is om te maken.