Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

DESIGN TEAMIk ben Jenine, en woon in Rijssen.

Ben ondertussen alweer een paar jaar 'verslaafd' aan freubelen. Het is bij mij begonnen met een simpel 3D plaatje op een blanco kaartje plakken, maar maakte al snel "uitstapjes" naar embossen / borduren etc. Ook heb ik veel eigen borduurpatronen ontworpen en heb ik een aantal hobbyboekjes mogen schrijven, wat ik een enorme eer vind.

In de loop van de tijd heb ik eigenlijk allerlei technieken uitgeprobeerd, ben heel leergierig en wil eigenlijk alles wel uitproberen. Van scrapkaarten tot home deco tafereeltjes maken, tot mixed media etc.

Sinds februari 2006 heb ik (met eerst mijn zus en later mijn moeder) een hobbywinkel, HobbyVision. (www.hobbyvision.nl) Heb je wat vragen over bepaalde kaarten/technieken? Dan mag je mij altijd mailen: jeninesiemerink@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Janet Blaauw getrouwd met Bert en samen hebben we twee dochters. 
Ook loopt er nog een cavia rond. 
Verder heb ik als grote hobby kaarten maken, mixed media en ook
 doosjes of andere frutsels...
Ik ben ooit begonnen met het maken van 3d kaarten en daarna kwamen de schutkaarten waarbij je die grote stempels gebruikte...
Verder werk ik in de winkel van Hobbyvision,
 ik geef regelmatig workshops en doe ik live uitzendingen op facebook
 in de create it with hobbyvision groep
Zo..nu weten jullie iets van mij...en wil je meer weten dan mag je me altijd mailen... hobbyjanet@hotmail.com

Groetjes
Janet

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lieve lezers,

Mijn naam is Reanna van Haren. 
Voor de liefde ben ik van Noord-Holland naar Brabant verhuisd, waar ik alweer aardig wat jaartjes met veel plezier woon. Diederik en ik zijn inmiddels getrouwd en samen hebben we twee lieve kinderen; Mila (10) en Quinn (8). Ik werk parttime als Management Assistant bij Holland Casino in Venlo en ik vind oprecht dat ik de leukste baan van Nederland heb bij een heel bijzonder en divers bedrijf.

Afgelopen jaar heb ik een cursus mixed media afgerond en is mijn creatieve reis gestart om te kijken wat ik nou leuk vind om te doen. Daar ben ik wel uit! Mixed media art journaling en scrapbooking is écht mijn ding. Daarnaast vind ik het ook leuk om een album te maken of een flipbook en dergelijke. Uiteraard maak ik ook weleens een kaart, maar ook daar leef ik mijn mixed media skills op uit.
Al enige tijd kreeg ik veel vragen over mijn werk want 'hoe maak je dat nou'. Daarom ben ik een paar weken geleden een blog gestart waarin ik zoveel mogelijk via foto's probeer uit te leggen wat ik doe. Ik vind het superleuk om anderen te helpen en te inspireren. Dat is dan ook meteen de reden waarom ik graag in een Design Team wilde en dat ik het geweldig vind om nu als gast te zijn toegevoegd aan het team van Hobbyvision!

Tot ziens, in elk geval via social media maar wie weet ook ooit live. In elk geval ga ik mijn best doen om mooie dingen te maken!

Groetjes, Reanna
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hallo Allemaal
Mijn naam is Anita van Merode.
Ik ben 50 jaar en getrouwd.
Wij hebben twee kinderen van 19 en 21 jaar.
Ik ben al zeker dertig jaar creatief bezig.
Eerst met theezakjes en 3D plaatjes op kaarten maken.
Daarna ben ik kinderkleding gaan maken voor de kinderen,
maar toen ze wat ouder werden hiermee gestopt en mijn kaarten hobby weer opgepakt.
Ik ben toen vooral scrap kaarten gaan maken maar ik vond allerlei technieken leuk om te doen,
zo ook borduren op kaarten.
Ook dit vind ik allemaal nog steeds erg leuk.
In 2016 kwam de stijl mixed media op mijn pad.
Ik ben daarin een cursus gaan volgen om te zien of ik dit echt leuk vond.
Kan je zeggen ik was helemaal om!
Ik vind mixed media nog steeds het leukste om te doen.
Ik bewerk dit op verschillende manieren, zoals op kaarten, canvassen, doosjes, flessen etc.
Sinds ongeveer een jaar ben ik ook gestart met art journal maar dan wel in mixed media stijl.
Ook op social media vlak ben ik mezelf meer gaan verdiepen en heb een eigen YouTube kanaal.
Vind het heel leuk om deze hobby met anderen op deze wijze te delen en hoop jullie te kunnen inspireren.
Groetjes Anita
Al mijn social media kanalen kan je hier vinden: https://linktr.ee/anitavanmerode

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hallo allemaal,
Ik ben Tiets en ben geboren in Friesland, maar woon al sinds mijn 19de in Den helder en nu dan sinds 1,5 jaar in Julianadorp dicht bij de kleinkinderen.
Ik ben  33 jaar getrouwd met Karel en samen hebben  we 2 kinderen. Dieuwke(32) en Robin(30) . Ook zijn we dus  in het rijke bezit van 2 kleinkinderen: Lily is 6  en Shane 2 jaar.
Ze zijn ook regelmatig onderwerp in mijn scrapbook albums! Ik pas ook regelmatig op en daardoor kan
ik natuurlijk regelmatig foto’s maken! Het lijkt erop dat Lily ook creatieve genen heeft dus we kunnen samen al lekker wat freubelen, vooral ’shoppen’ in oma’s hobbykamer is favoriet!

Ik ben al heel lang bezig met deze hobby, ooit begonnen met 3D knippen en daarna met het maken van scrap kaarten en albums..dat heeft dan nu ook mijn voorkeur. Het liefst werk ik met design
papiertjes en  alles wat daarbij past en natuurlijk  ook paperbags en zakjes.

Ik heb al eerder in het team gezeten van Hobbyvision en was dan ook super blij dat ik weer gevraagd werd en nu heerlijk mijn ei kwijt kan!

Ik zie jullie graag op de diverse social media en ook mag je me volgen op mijn blog
https://tietscreatievewereld.blogspot.com/

Lieve Groetjes Tiets

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hallo allemaal,

Even voorstellen... Sommigen van jullie kennen mij al van de blog, Instagram of Facebook onder de naam Lisannes/Mijn Kaartenhobby. Dan is het je vast al opgevallen dat er voor mij 1 hobbymerk echt uitspringt en dat is Marianne Design. Met de producten van Marianne Design maak ik eigenlijk de meeste kaarten, soms gecombineerd met een mooie basis van Dutch Doobadoo of Studio Light, omdat een andere vorm zo'n ander effect geeft aan het resultaat van de kaart. Het leuke van Marianne Design vind ik dat je oud en nieuw heel goed met elkaar kunt combineren, omdat de producten zo tijdloos zijn. 

Toen ik de vraag vanuit het HobbyVision DT kreeg of ik mijn creaties een paar keer in de maand op het DT-blog zou willen delen, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat wel, want wat is er leuker dan inspiratie en ideetjes met andere kaartenmaaksters te delen? Op het blog en in de Facebookgroep van HobbyVision zullen jullie de komende tijd van mij Marianne Design creaties gaan zien.

Ik woon op de rand van de Noord-Veluwe een paar minuten van mijn ouders vandaan en dat is heel fijn, want met mijn moeder knutsel ik veel. We delen ideeën met elkaar en brengen veel gezellige uurtjes door in onze hobbykamer. Het kaartenmaken is voor mij begonnen met 3D-kaartjes maken en kaarten borduren. Vooral de patronen van Jenine (van HobbyVision) waren altijd favoriet bij mij en door haar inspiratie hoe je een borduurkaart af kon werken met scrappapier, bloemen, strikken, enzovoorts, ben ik langzaam overgegaan van borduren op scrappen. Daarom vind ik het extra leuk dat ik voor dit leuke DT gevraagd ben om creaties met jullie te gaan delen. 

Ik hoop jullie snel op social media te ontmoeten met kaarten en kijk ook uit naar jullie ideeën in de 'Create it with HobbyVision' groep op Facebook en natuurlijk bij de maandelijkse challenge op dit blog. 

Hobbygroet,
Lisanne

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hallo allemaal,

Mijn naam is Mirjam Vree, maar sommigen zullen mij beter herkennen als De Knooischuur.
Ik ben 51 jaar, getrouwd met Eddy Vree en we hebben twee zoons Duncan van 1996 en
Boyd van 1999. Ik ben eigenlijk al zo lang ik me kan herinneren bezig met papier en kaarten
maken. Samen met mijn zus heb ik denk ik alle technieken wel uitgeprobeerd. Toen we
eenmaal de stempels hebben ontdekt was het hek van de dam. Ik vind het geweldig om zelf
achtergronden te maken en maak daarbij gebruik van alles wat er maar te koop is maar mijn
voorkeur gaat uit naar Distress Oxide. Ook de Gelli Plate is een van mijn favoriete mediums
voor achtergronden. Ik heb niet echt een vaste stijl en vind denk ik net als velen van jullie heel veel mooi.

Ik heb in verschillende design teams gezeten en toen Jenine mij vroeg of ik het team van
HobbyVision wilde heb ik ja gezegd. Ik heb enorm veel zin om allerlei creaties met jullie te delen en hoop jullie op mijn eigen manier te inspireren.

Groet, Mirjam Vree


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Susan van Poppel, geboren in november 1977 in Tilburg. Daar woon ik nu nog steeds. Ik ben werkzaam als verzorgende 3IG in de wijkverpleging, een drukke baan met onregelmatige werktijden.

Ik ben mijn leven lang al creatief bezig. Knutselen is voor mij echt een uitlaatklep en iets waar ik ontspanning uit haal. Ik vind veel leuk, ik kleur, knip en plak erop los. Bij mij zal je voornamelijk mix and match zien op projecten, verschillende merken combineren en zowel oude als nieuwe producten verwerk ik door elkaar heen. Ook mixed media.

Ik ben niet van clean and simple. Mijn favoriete kleur is regenboog maar werk ook vaak ton sur ton.
Het maken van kaarten, planner pagina’s, scrap lay-outs wissel ik af en een glittertje mag natuurlijk niet ontbreken op een project.

De afgelopen jaren heb ik veel filmpjes op YouTube gekeken, lives van verschillende hobbysites op FB en heb ook online workshops gevolgd, met al die opgegane ideeën hoop ik jullie te gaan inspireren.
Ik heb zelf nog geen eigen blog (komt misschien wel in de toekomst) maar je kunt me nu al wel op Pinterest vinden met een bord met eigen creaties; https://pin.it/4yRE4mx
Misschien leuk om daar ook eens rond te snuffelen.

Heel veel groetjes 

Susan van Poppel, heb er zo'n zin in 😊

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hallo allemaal, Ik ben Corrie, ik woon in IJsselstein met mijn vriend en onze twee zonen. 
In mijn vrije tijd ben ik altijd wel bezig met hobbyen, jaren geleden begon dit met 3D kaarten maken, kaartborduren, embossen en stempels inkleuren, tegenwoordig vind ik scrapkaarten maken erg leuk. Ik heb zin om aan de slag te gaan in het HobbyVision Design Team en hoop jullie te mogen inspireren met mijn creaties.

Groetjes Corrie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mijn naam is Corry de Vries, ben getrouwd met Roelof. 
We hebben een zoon, een dochter, 3 kleinzoons, een kleindochter en een hele lieve hond.
Ik ben altijd werkzaam geweest als verzorgende IG in de thuiszorg bij dementerende ouderen.
Zolang ik mij kan herinneren ben ik al creatief bezig.
Als kind was ik al bezig met knippen, plakken en kleuren, later ging dit over naar breien, kleding naaien, haken en borduren.
Toen ik het stempelen en Scrapbooking ontdekte is dit op de achtergrond geraakt en ben ik alleen nog bezig met stempelen, artjournal, Scrapbooking, minialbums, Mixed Media en kaarten maken.
Ook werken met verschillende mediums vind ik erg gaaf.
Nog een grote passie van mij is Grayscale kleuren.
Hier heb ik al vele workshops in gegeven en hoop het in de toekomst ook weer te kunnen doen.
Verder heb ik in verschillende designteams gezeten.
Momenteel zit ik ook in het team van Jenine's Mindful Art. Toen Jenine mij vroeg of ik ook in het DT van HobbyVision wilde komen, heb ik toegestemd. 
Ik vind het ook heel mooi aansluiten bij Jenine's Mindful Art. Ik hoop dan ook dat ik jullie met mijn werk en voorbeelden kan inspireren.
Als jullie vragen hebben, stuur gerust een berichtje, ik help jullie graag.
Veel van mijn werk kan je vinden op mijn Instagram 'corryscreart'.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wat een geweldige uitdaging dat ik jullie team mag komen versterken.
Mijn naam is Grietje Peters, 55 jaar, getrouwd met Herman en we wonen samen met onze 3 hondjes, 6 kippen en 2 konijnen in Barger- Compascuum (Drenthe). Ik werk als vervoersbegeleidster met kinderen met een geestelijke- en/of lichamelijke beperking.

Van jongs af aan ben ik al creatief bezig met o.a. scrappen, origami, beren maken, tekenen, breien, haken, naaien, stempelen..... etc. Bezig zijn op m'n hobbykamer zie ik als een onstpanning en er af en toe gewoon zitten te kijken naar mijn spulletjes is ook heerlijk 😁.

Met ingang van 1 december ben ik ook gast designer bij het JMA team. Ik heb onwijs veel zin om voor beide teams aan de slag te gaan.

Groetjes Grietje

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ik ben Mirjam, 44 jaar en ik woon samen met mijn vriend Jurriaan in Amersfoort. 

Als klein meisje vond ik knutselen altijd al heel leuk om te doen, maar door tijd en ruimte gebrek, heb ik er lang niets mee gedaan. De laatste 4 jaar heb ik het knutselen weer opgepakt en maak ik graag kaarten en albums. Maar ook mixed media en handlettering vind ik super leuk om te doen.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en anderen te inspireren! 

 Groetjes Mirjam.

***********************************************


Nooit gedacht dat ik zou gevraagd worden in het design team van Hobbyvision, was even slikken maar vond het echt een leuke uitdaging en  ben er super blij mee! Ik ben dus Cindy 48jaar en kom uit België, gehuwd en een zoon van1994 en een dochter van 1996. Allebei het huis uit en al 2 kleinzoontjes. Voor de rest van kinds af een dierenliefhebber dus er zitten er wat hier. Ik ben eigelijk al altijd wel creatief bezig geweest, maar kaarten maken en zo al  15 jaar. Was toen nog plaatjes knippen, naaien op kaarten enz. Ik hoop dat ook ik een steentje kan bijdragen door jullie te inspireren om leuk bezig te zijn met deze leuke hobby.

Groetjes Cindy


.*************************************************


Hallo allemaal,

Graag wil ik me aan jullie voorstellen.

Ik ben Ellie Bakker en maak al heel wat jaren kaarten en dat doe ik het liefst met de producten van Marianne Design.

Het begon ooit met 3D-plaatjes, borduren en met de hand embossen. Gelukkig heb ik nu een stansmachine en hoef ik het niet meer met de hand te doen.

Sommigen van jullie kennen mijn kaarten misschien al van mijn blog (https://ellieskaarten.blogspot.com/) of andere social media, waar ik sinds 2013 al mijn kaarten deel.

Scrapkaarten maak ik op het moment het meest af en toe borduur ik een kaart of kleur een stempelafdrukje waar ik dan ook een scrapkaart mee maak.

Ik gebruik vaak een Mattie plaatje op mijn kaart die ik afwerk met een verschillende stansen ook maak ik er graag een mooie bloementoef bij.

De diertjes van Eline vind ik ook erg leuk om op mijn creaties te verwerken.

Eigenlijk kun je zeggen dat ik twee kaartenstijlen heb: modernere kaartjes met Eline diertjes en de wat klassiekere met de plaatjes.

Ik vind het leuk om anderen te inspireren, daarom vind ik het een hele mooie uitdaging om ook hier op het HobbyVisionblog jullie te inspireren met mijn creaties.

 

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie binnenkort mijn eerste kaart hier op het blog te laten zien. 

Creatieve groetjes,