Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

DESIGN TEAM

Jenine:

Ik ben Jenine, en woon in Rijssen.

Ben ondertussen alweer een paar jaar 'verslaafd' aan freubelen. Het is bij mij begonnen met een simpel 3D plaatje op een blanco kaartje plakken, maar maakte al snel "uitstapjes" naar embossen / borduren etc. Ook heb ik veel eigen borduurpatronen ontworpen en heb ik een aantal hobbyboekjes mogen schrijven, wat ik een enorme eer vind.

In de loop van de tijd heb ik eigenlijk allerlei technieken uitgeprobeerd, ben heel leergierig en wil eigenlijk alles wel uitproberen. Van scrapkaarten tot home deco tafereeltjes maken, tot mixed media etc.

Sinds februari 2006 heb ik (met eerst mijn zus en later mijn moeder) een hobbywinkel, HobbyVision. (www.hobbyvision.nl) Heb je wat vragen over bepaalde kaarten/technieken? Dan mag je mij altijd mailen: jeninesiemerink@gmail.com


Janet:


Mijn naam is Janet Blaauw getrouwd met Bert en samen hebben we twee dochters. 
Ook loopt er nog een cavia rond. 
Verder heb ik als grote hobby kaarten maken, mixed media en ook
 doosjes of andere frutsels...
Ik ben ooit begonnen met het maken van 3d kaarten en daarna kwamen de schutkaarten waarbij je die grote stempels gebruikte...
Verder werk ik in de winkel van Hobbyvision,
 ik geef regelmatig workshops en doe ik live uitzendingen op facebook
 in de create it with hobbyvision groep
Zo..nu weten jullie iets van mij...en wil je meer weten dan mag je me altijd mailen... hobbyjanet@hotmail.com

Groetjes
Janet
_______________________________________________________________


Hoi allemaal, even voorstellen 
Ik ben dus Cindy, 29 jaar en ik woon op één van de mooiste plekjes in Nederland midden op de Veluwe met mijn vriend Nicky, bullterrier meisje Jay en onze Kakariki 'Tony mcTerror' 
Ik werk als coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg bij een particulier wooninitiatief (een hele mond vol  )en geef daarnaast nog een paar uur per week les in de sportschool. De tijd die ik dan nog over heb besteed ik het allerliefst in mijn 'craftcave'  Ik zit in het team van Lili of the Valley en The Ribbon Girl, waar ik met name kaarten voor maak. Ik ben sinds deze zomer eigenlijk pas bezig met Mixed Media, waarvan ik niet snap dat ik dat niet eerder heb ontdekt . Ik heb een eigen YouTube kanaal en maak graag videos van mijn creatieve avonturen 

Vind het super leuk om weer deel uit te gaan maken van een Nederlands team en heb er helemaal zin in ☺️

http://cinscreations.blogspot.nl/

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mijn naam is Jolanda Meursen (1967), getrouwd met Luc en samen hebben wij twee kinderen: Sharon (1994) en Michael (1998). 
Ik werk parttime al receptioniste en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om zelf creaties te maken met allerlei technieken en materialen. Ik vind alles leuk en spring heen en weer van de ene techniek/stijl naar de andere. Je zult dan ook veel uiteenlopende creaties van mijn hand zien: van stempelkaarten, zelfgemaakte (foam) bloemen tot aan mixed media projecten.

Jarenlang was ik eigenaar/designer van mijn webshop Cards etc. Shop. Hiervoor ontwierp ik allerleileuke doosjes, tasjes, aparte vorm kaarten, enz. enz. Deze patronen (en nieuwe patronen) zul je hier op het blog nog wel eens tegenkomen want ik blijf het ontzettend leuk vinden om te ontwerpen en kan mij daar helemaal in verliezen.
Hopelijk kan ik jullie inspireren met mijn creatie’s!

Groetjes,
Jolanda_______________________________________________________________________________________


Hoi hoi allemaal 

Leuk dat jullie mee lezen op ons blog. Ik ben Alice Brinks, 31 jaar en kom uit rijssen. Ben moeder van 3 kids van 7, 6 en 3 jaar oud. Op creatief gebied doe ik vanalles. Zo haak en brei ik veel, maar de afgelopen tijd maak ik ook weer veel kaarten. Dit deed ik in het verleden ook tot het haken de overhand nam. Inmiddels is de tijd tussen de hobby's weer aardig verdeeld. Oja kleding maken voor de Kids vind ik ook erg leuk. 
Tussendoor werk ik ook nog bij HobbyVision in de winkel. Hier ben ik begonnen als vaste klant 12 jaar geleden al. Voor een paar jaar terug ben ik begonnen met workshops geven in de winkel en patronen ontwerpen voor het haken. Inmiddels werk ik sinds 1.5 jaar ook in de winkel. Een droombaan voor de meeste hobby mensen zo ook voor mij. Ik zal jullie op hobby gebied dus van alles laten zien. Hopelijk tot snel! 

_________________________________________________________________________________________En dan hebben we nog Lisanne GeerdinkHallo allemaal,
Ik ben Lisanne Geerdink, en woon in Eibergen. Ik maak vanaf mei 2018 deel uit van het Creative Crew. Ik maak eigenlijk van alles, van mixed media tot een card in a box en alles wat daar tussen zit.

Voor mij is het nieuw om in een designteam te werken wat ik natuurlijk heel erg leuk vind. Dus heel veel plezier met het lezen van de blogs en vragen stellen mag altijd .

_________________________________________________________________________________


Ik ben Petra en getrouwd met Wander. We hebben een zoon en een dochter. Onze zoon heeft een vriendin en twee kinderen. En @Lisanne Geerdink is onze dochter. Zij woont nog thuis dus zijn we vaak samen aan het knutselen. Ik doe door de week thuiswerk voor een drukkerij, zoals hangers en kalenders oppplakken. In mijn vrije probeer ik zoveel mogelijk met mijn hobby kaarten maken bezig te zijn. Oppassen op onze kleinzonen komt ook regelmatig voor en erg leuk om te doen. Ge zellig om bij deze groep te horen en ik heb zin om aan de slag te gaan.

__________________________________________________________________

Zoals jullie al weten is mijn naam Janny Jager ,ik ben 69 jaar jong en getrouwd met Ton alweer 47 jaar ( dus op naar de 50). We hebben 2 kinderen en ook lopen er nog 2 schatten van kleinkinderen rond die ik 2 dagen per opvang ,wat ik heel leuk vind om te doen ,houd je jong. We wonen in Hoek van Holland. Wat de hobby betreft ben ik net zoals de meeste begonnen met plaatjes knippen en zo ,maar nu ben ik liefst bezig met stempels verf ,inkten ,stencil en dat soort dingen ,als ik maar vieze handen krijg is het goed. Nu weten jullie een klein beetje wie ik ben.

__________________________________________________________________

Hoi! Ik ben Edith van Dijkman, getrouwd met Leen en trotse moeder van Duuk. We wonen in een dorp superdicht bij Amsterdam en hebben een heerlijk huis. In de woonkamer heb ik een fantastische plek gecreëerd waar ik lekker creatief kan zijn.

Hoewel ik niet zolang in de “scrap” zit, ben ik wel al vanaf mijn geboorte creatief (dat zegt mijn moederJ). Ik schrijf al vanaf dat ik kan schrijven dagboeken en pimp deze ook nog volledig in stijl. Vandaar dat de meeste mensen mij kennen als Edith Pimpel van Pimpelicious. Pimpen is nog steeds mijn ding… ik ben verknocht aan papier, pennen, stiften, inkten, media en (water)verf.

Ik vind heel veel leuk om te doen en zie in alles een uitdaging. Tot voor kort had ik nog geen mini-album gemaakt. Nu ben ik al bezig met de derde. Zoooo leuk!

Ik hoop jullie veel te kunnen laten zien van wat ik maak en dat ik jullie daarmee inspireer. Wil je een workshop van iets wat ik heb gemaakt, laat het dan wetenJ

Je kunt mij vinden op Facebook: https://www.facebook.com/pimpelicious
Instagram: pimpelicious_edithPIMPELICIOUS
Pimp your Memories
_________________________________________________________________________________
Lieve lezers,

Mijn naam is Reanna van Haren. 
Voor de liefde ben ik van Noord-Holland naar Brabant verhuisd, waar ik alweer aardig wat jaartjes met veel plezier woon. Diederik en ik zijn inmiddels getrouwd en samen hebben we twee lieve kinderen; Mila (10) en Quinn (8). Ik werk parttime als Management Assistant bij Holland Casino in Venlo en ik vind oprecht dat ik de leukste baan van Nederland heb bij een heel bijzonder en divers bedrijf.

Afgelopen jaar heb ik een cursus mixed media afgerond en is mijn creatieve reis gestart om te kijken wat ik nou leuk vind om te doen. Daar ben ik wel uit! Mixed media art journaling en scrapbooking is écht mijn ding. Daarnaast vind ik het ook leuk om een album te maken of een flipbook en dergelijke. Uiteraard maak ik ook weleens een kaart, maar ook daar leef ik mijn mixed media skills op uit.
Al enige tijd kreeg ik veel vragen over mijn werk want 'hoe maak je dat nou'. Daarom ben ik een paar weken geleden een blog gestart waarin ik zoveel mogelijk via foto's probeer uit te leggen wat ik doe. Ik vind het superleuk om anderen te helpen en te inspireren. Dat is dan ook meteen de reden waarom ik graag in een Design Team wilde en dat ik het geweldig vind om nu als gast te zijn toegevoegd aan het team van Hobbyvision!

Tot ziens, in elk geval via social media maar wie weet ook ooit live. In elk geval ga ik mijn best doen om mooie dingen te maken!

Groetjes, Reanna