Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

DESIGN TEAM

Jenine:

Ik ben Jenine, en woon in Rijssen.

Ben ondertussen alweer een paar jaar 'verslaafd' aan freubelen. Het is bij mij begonnen met een simpel 3D plaatje op een blanco kaartje plakken, maar maakte al snel "uitstapjes" naar embossen / borduren etc. Ook heb ik veel eigen borduurpatronen ontworpen en heb ik een aantal hobbyboekjes mogen schrijven, wat ik een enorme eer vind.

In de loop van de tijd heb ik eigenlijk allerlei technieken uitgeprobeerd, ben heel leergierig en wil eigenlijk alles wel uitproberen. Van scrapkaarten tot home deco tafereeltjes maken, tot mixed media etc.

Sinds februari 2006 heb ik (met eerst mijn zus en later mijn moeder) een hobbywinkel, HobbyVision. (www.hobbyvision.nl) Heb je wat vragen over bepaalde kaarten/technieken? Dan mag je mij altijd mailen: jeninesiemerink@gmail.com


Janet:


Mijn naam is Janet Blaauw getrouwd met Bert en samen hebben we twee dochters. 
Ook loopt er nog een cavia rond. 
Verder heb ik als grote hobby kaarten maken, mixed media en ook
 doosjes of andere frutsels...
Ik ben ooit begonnen met het maken van 3d kaarten en daarna kwamen de schutkaarten waarbij je die grote stempels gebruikte...
Verder werk ik in de winkel van Hobbyvision,
 ik geef regelmatig workshops en doe ik live uitzendingen op facebook
 in de create it with hobbyvision groep
Zo..nu weten jullie iets van mij...en wil je meer weten dan mag je me altijd mailen... hobbyjanet@hotmail.com

Groetjes
Janet
_______________________________________________________________


Hoi allemaal, even voorstellen 
Ik ben dus Cindy, 29 jaar en ik woon op één van de mooiste plekjes in Nederland midden op de Veluwe met mijn vriend Nicky, bullterrier meisje Jay en onze Kakariki 'Tony mcTerror' 
Ik werk als coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg bij een particulier wooninitiatief (een hele mond vol  )en geef daarnaast nog een paar uur per week les in de sportschool. De tijd die ik dan nog over heb besteed ik het allerliefst in mijn 'craftcave'  Ik zit in het team van Lili of the Valley en The Ribbon Girl, waar ik met name kaarten voor maak. Ik ben sinds deze zomer eigenlijk pas bezig met Mixed Media, waarvan ik niet snap dat ik dat niet eerder heb ontdekt . Ik heb een eigen YouTube kanaal en maak graag videos van mijn creatieve avonturen 

Vind het super leuk om weer deel uit te gaan maken van een Nederlands team en heb er helemaal zin in ☺️

http://cinscreations.blogspot.nl/

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mijn naam is Jolanda Meursen (1967), getrouwd met Luc en samen hebben wij twee kinderen: Sharon (1994) en Michael (1998). 
Ik werk parttime al receptioniste en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om zelf creaties te maken met allerlei technieken en materialen. Ik vind alles leuk en spring heen en weer van de ene techniek/stijl naar de andere. Je zult dan ook veel uiteenlopende creaties van mijn hand zien: van stempelkaarten, zelfgemaakte (foam) bloemen tot aan mixed media projecten.

Jarenlang was ik eigenaar/designer van mijn webshop Cards etc. Shop. Hiervoor ontwierp ik allerleileuke doosjes, tasjes, aparte vorm kaarten, enz. enz. Deze patronen (en nieuwe patronen) zul je hier op het blog nog wel eens tegenkomen want ik blijf het ontzettend leuk vinden om te ontwerpen en kan mij daar helemaal in verliezen.
Hopelijk kan ik jullie inspireren met mijn creatie’s!

Groetjes,
Jolanda_______________________________________________________________________________________Hallo creatievelingen!
 Wat leuk dat jullie dit lezen. Ik, Miranda, hoop jullie samen met de andere dt-leden van HobbyVision te kunnen voorzien van veel inspiratie en informatie. Zelf ben ik met name creatief op het gebied van mixed media en art journalen, en tekenen en kleuren. Ik heb 3 boeken geschreven over mixed media art journalen. Deel 2 en 3 kan je bij HobbyVision nog kopen (deel 1 is uitverkocht). Ik heb twee jaar als ontwerper van hobbymaterialen gewerkt, waaronder een klein jaartje voor StudioLight. In die tijd heb ik helaas weinig kunnen art journalen. Dat heb ik maar snel weer opgepakt .e afgelopen tijd heb ik ontdekt dat tekenen me goed ligt, dus dat doe ik dan ook graag. Delen doe ik graag (ik moet delen, lol) en leren ook. Twee keer hetzelfde doen vind ik heel moeilijk. Met elkaar je passie delen is het leukste en ontspannende wat er is.

_________________________________________________________________________Hoi hoi allemaal 

Leuk dat jullie mee lezen op ons blog. Ik ben Alice Brinks, 31 jaar en kom uit rijssen. Ben moeder van 3 kids van 7, 6 en 3 jaar oud. Op creatief gebied doe ik vanalles. Zo haak en brei ik veel, maar de afgelopen tijd maak ik ook weer veel kaarten. Dit deed ik in het verleden ook tot het haken de overhand nam. Inmiddels is de tijd tussen de hobby's weer aardig verdeeld. Oja kleding maken voor de Kids vind ik ook erg leuk. 
Tussendoor werk ik ook nog bij HobbyVision in de winkel. Hier ben ik begonnen als vaste klant 12 jaar geleden al. Voor een paar jaar terug ben ik begonnen met workshops geven in de winkel en patronen ontwerpen voor het haken. Inmiddels werk ik sinds 1.5 jaar ook in de winkel. Een droombaan voor de meeste hobby mensen zo ook voor mij. Ik zal jullie op hobby gebied dus van alles laten zien. Hopelijk tot snel! 

_________________________________________________________________________________________En dan hebben we nog Lisanne GeerdinkHallo allemaal,
Ik ben Lisanne Geerdink, en woon in Eibergen. Ik maak vanaf mei 2018 deel uit van het Creative Crew. Ik maak eigenlijk van alles, van mixed media tot een card in a box en alles wat daar tussen zit.

Voor mij is het nieuw om in een designteam te werken wat ik natuurlijk heel erg leuk vind. Dus heel veel plezier met het lezen van de blogs en vragen stellen mag altijd .

_________________________________________________________________________________


Ik ben Petra en getrouwd met Wander. We hebben een zoon en een dochter. Onze zoon heeft een vriendin en twee kinderen. En @Lisanne Geerdink is onze dochter. Zij woont nog thuis dus zijn we vaak samen aan het knutselen. Ik doe door de week thuiswerk voor een drukkerij, zoals hangers en kalenders oppplakken. In mijn vrije probeer ik zoveel mogelijk met mijn hobby kaarten maken bezig te zijn. Oppassen op onze kleinzonen komt ook regelmatig voor en erg leuk om te doen. Ge zellig om bij deze groep te horen en ik heb zin om aan de slag te gaan.

__________________________________________________________________

Zoals jullie al weten is mijn naam Janny Jager ,ik ben 69 jaar jong en getrouwd met Ton alweer 47 jaar ( dus op naar de 50). We hebben 2 kinderen en ook lopen er nog 2 schatten van kleinkinderen rond die ik 2 dagen per opvang ,wat ik heel leuk vind om te doen ,houd je jong. We wonen in Hoek van Holland. Wat de hobby betreft ben ik net zoals de meeste begonnen met plaatjes knippen en zo ,maar nu ben ik liefst bezig met stempels verf ,inkten ,stencil en dat soort dingen ,als ik maar vieze handen krijg is het goed. Nu weten jullie een klein beetje wie ik ben.

__________________________________________________________________
Ik ben Ilse Kleijer, vrouw van Wouter (de jonge garde Rijssense/Nijverdaler zal hem waarschijnlijk kennen als leraar natuurkunde op Noetsele.

Ik ben mama van 2 jongens en de derde jongen verwachten we begin februari (denk zelf eind februari). Met al dat testosteron in huis heb ik een eigen hokje (met deur) nodig en een uitlaatklep, hahah! En heb ik aan de keuken een kleine studio (voormalig fietshokje) waar ik al mn creativiteit in kwijt kan.

Creatief ben ik eigenlijk altijd al geweest, vroeger thuis heb ik samen met mn zusje eigenlijk alle destijds hippe hobby dingen wel uitgeprobeerd (origami, pergomano, strijkkraaltjes, enz). We waren eigenlijk altijd creatief bezig.

Na een aantal jaar te hebben gehaakt, ben ik nu vooral creatief in art journal/planner/travelers notebook. Mijn absolute favoriete supply is watercolor (ze noemen het ook wel aquarel, maar watercolor klinkt wat hipper). Maar af en toe heerlijk mixed media aan de slag vind ik ook super leuk! De workshop van Cindy bijvoorbeeld vorige week zaterdag, daar kan echt veel te lang mee freubelen totdat ik echt tevreden over ben. Mocht je me willen opzoeken op de sociale media dan vind je me onder IKmetliefde.


Website:
www.ikmetliefde.nl

__________________________________________________________________
Hoi! Ik ben Edith van Dijkman, getrouwd met Leen en trotse moeder van Duuk. We wonen in een dorp superdicht bij Amsterdam en hebben een heerlijk huis. In de woonkamer heb ik een fantastische plek gecreëerd waar ik lekker creatief kan zijn.

Hoewel ik niet zolang in de “scrap” zit, ben ik wel al vanaf mijn geboorte creatief (dat zegt mijn moederJ). Ik schrijf al vanaf dat ik kan schrijven dagboeken en pimp deze ook nog volledig in stijl. Vandaar dat de meeste mensen mij kennen als Edith Pimpel van Pimpelicious. Pimpen is nog steeds mijn ding… ik ben verknocht aan papier, pennen, stiften, inkten, media en (water)verf.

Ik vind heel veel leuk om te doen en zie in alles een uitdaging. Tot voor kort had ik nog geen mini-album gemaakt. Nu ben ik al bezig met de derde. Zoooo leuk!

Ik hoop jullie veel te kunnen laten zien van wat ik maak en dat ik jullie daarmee inspireer. Wil je een workshop van iets wat ik heb gemaakt, laat het dan wetenJ

Je kunt mij vinden op Facebook: https://www.facebook.com/pimpelicious
Instagram: pimpelicious_edithPIMPELICIOUS
Pimp your Memories