Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

DESIGN TEAMIk ben Jenine, en woon in Rijssen.

Ben ondertussen alweer een paar jaar 'verslaafd' aan freubelen. Het is bij mij begonnen met een simpel 3D plaatje op een blanco kaartje plakken, maar maakte al snel "uitstapjes" naar embossen / borduren etc. Ook heb ik veel eigen borduurpatronen ontworpen en heb ik een aantal hobbyboekjes mogen schrijven, wat ik een enorme eer vind.

In de loop van de tijd heb ik eigenlijk allerlei technieken uitgeprobeerd, ben heel leergierig en wil eigenlijk alles wel uitproberen. Van scrapkaarten tot home deco tafereeltjes maken, tot mixed media etc.

Sinds februari 2006 heb ik (met eerst mijn zus en later mijn moeder) een hobbywinkel, HobbyVision. (www.hobbyvision.nl) Heb je wat vragen over bepaalde kaarten/technieken? Dan mag je mij altijd mailen: jeninesiemerink@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Janet Blaauw getrouwd met Bert en samen hebben we twee dochters. 
Ook loopt er nog een cavia rond. 
Verder heb ik als grote hobby kaarten maken, mixed media en ook
 doosjes of andere frutsels...
Ik ben ooit begonnen met het maken van 3d kaarten en daarna kwamen de schutkaarten waarbij je die grote stempels gebruikte...
Verder werk ik in de winkel van Hobbyvision,
 ik geef regelmatig workshops en doe ik live uitzendingen op facebook
 in de create it with hobbyvision groep
Zo..nu weten jullie iets van mij...en wil je meer weten dan mag je me altijd mailen... hobbyjanet@hotmail.com

Groetjes
Janet

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lieve lezers,

Mijn naam is Reanna van Haren. 
Voor de liefde ben ik van Noord-Holland naar Brabant verhuisd, waar ik alweer aardig wat jaartjes met veel plezier woon. Diederik en ik zijn inmiddels getrouwd en samen hebben we twee lieve kinderen; Mila (10) en Quinn (8). Ik werk parttime als Management Assistant bij Holland Casino in Venlo en ik vind oprecht dat ik de leukste baan van Nederland heb bij een heel bijzonder en divers bedrijf.

Afgelopen jaar heb ik een cursus mixed media afgerond en is mijn creatieve reis gestart om te kijken wat ik nou leuk vind om te doen. Daar ben ik wel uit! Mixed media art journaling en scrapbooking is écht mijn ding. Daarnaast vind ik het ook leuk om een album te maken of een flipbook en dergelijke. Uiteraard maak ik ook weleens een kaart, maar ook daar leef ik mijn mixed media skills op uit.
Al enige tijd kreeg ik veel vragen over mijn werk want 'hoe maak je dat nou'. Daarom ben ik een paar weken geleden een blog gestart waarin ik zoveel mogelijk via foto's probeer uit te leggen wat ik doe. Ik vind het superleuk om anderen te helpen en te inspireren. Dat is dan ook meteen de reden waarom ik graag in een Design Team wilde en dat ik het geweldig vind om nu als gast te zijn toegevoegd aan het team van Hobbyvision!

Tot ziens, in elk geval via social media maar wie weet ook ooit live. In elk geval ga ik mijn best doen om mooie dingen te maken!

Groetjes, Reanna
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hallo Allemaal
Mijn naam is Anita van Merode.
Ik ben 50 jaar en getrouwd.
Wij hebben twee kinderen van 19 en 21 jaar.
Ik ben al zeker dertig jaar creatief bezig.
Eerst met theezakjes en 3D plaatjes op kaarten maken.
Daarna ben ik kinderkleding gaan maken voor de kinderen,
maar toen ze wat ouder werden hiermee gestopt en mijn kaarten hobby weer opgepakt.
Ik ben toen vooral scrap kaarten gaan maken maar ik vond allerlei technieken leuk om te doen,
zo ook borduren op kaarten.
Ook dit vind ik allemaal nog steeds erg leuk.
In 2016 kwam de stijl mixed media op mijn pad.
Ik ben daarin een cursus gaan volgen om te zien of ik dit echt leuk vond.
Kan je zeggen ik was helemaal om!
Ik vind mixed media nog steeds het leukste om te doen.
Ik bewerk dit op verschillende manieren, zoals op kaarten, canvassen, doosjes, flessen etc.
Sinds ongeveer een jaar ben ik ook gestart met art journal maar dan wel in mixed media stijl.
Ook op social media vlak ben ik mezelf meer gaan verdiepen en heb een eigen YouTube kanaal.
Vind het heel leuk om deze hobby met anderen op deze wijze te delen en hoop jullie te kunnen inspireren.
Groetjes Anita
Al mijn social media kanalen kan je hier vinden: https://linktr.ee/anitavanmerode

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hallo allemaal,
Ik ben Tiets en ben geboren in Friesland, maar woon al sinds mijn 19de in Den helder en nu dan sinds 1,5 jaar in Julianadorp dicht bij de kleinkinderen.
Ik ben  33 jaar getrouwd met Karel en samen hebben  we 2 kinderen. Dieuwke(32) en Robin(30) . Ook zijn we dus  in het rijke bezit van 2 kleinkinderen: Lily is 6  en Shane 2 jaar.
Ze zijn ook regelmatig onderwerp in mijn scrapbook albums! Ik pas ook regelmatig op en daardoor kan
ik natuurlijk regelmatig foto’s maken! Het lijkt erop dat Lily ook creatieve genen heeft dus we kunnen samen al lekker wat freubelen, vooral ’shoppen’ in oma’s hobbykamer is favoriet!

Ik ben al heel lang bezig met deze hobby, ooit begonnen met 3D knippen en daarna met het maken van scrap kaarten en albums..dat heeft dan nu ook mijn voorkeur. Het liefst werk ik met design
papiertjes en  alles wat daarbij past en natuurlijk  ook paperbags en zakjes.

Ik heb al eerder in het team gezeten van Hobbyvision en was dan ook super blij dat ik weer gevraagd werd en nu heerlijk mijn ei kwijt kan!

Ik zie jullie graag op de diverse social media en ook mag je me volgen op mijn blog
https://tietscreatievewereld.blogspot.com/

Lieve Groetjes Tiets

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hallo allemaal,

Even voorstellen... Sommigen van jullie kennen mij al van de blog, Instagram of Facebook onder de naam Lisannes/Mijn Kaartenhobby. Dan is het je vast al opgevallen dat er voor mij 1 hobbymerk echt uitspringt en dat is Marianne Design. Met de producten van Marianne Design maak ik eigenlijk de meeste kaarten, soms gecombineerd met een mooie basis van Dutch Doobadoo of Studio Light, omdat een andere vorm zo'n ander effect geeft aan het resultaat van de kaart. Het leuke van Marianne Design vind ik dat je oud en nieuw heel goed met elkaar kunt combineren, omdat de producten zo tijdloos zijn. 

Toen ik de vraag vanuit het HobbyVision DT kreeg of ik mijn creaties een paar keer in de maand op het DT-blog zou willen delen, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat wel, want wat is er leuker dan inspiratie en ideetjes met andere kaartenmaaksters te delen? Op het blog en in de Facebookgroep van HobbyVision zullen jullie de komende tijd van mij Marianne Design creaties gaan zien.

Ik woon op de rand van de Noord-Veluwe een paar minuten van mijn ouders vandaan en dat is heel fijn, want met mijn moeder knutsel ik veel. We delen ideeën met elkaar en brengen veel gezellige uurtjes door in onze hobbykamer. Het kaartenmaken is voor mij begonnen met 3D-kaartjes maken en kaarten borduren. Vooral de patronen van Jenine (van HobbyVision) waren altijd favoriet bij mij en door haar inspiratie hoe je een borduurkaart af kon werken met scrappapier, bloemen, strikken, enzovoorts, ben ik langzaam overgegaan van borduren op scrappen. Daarom vind ik het extra leuk dat ik voor dit leuke DT gevraagd ben om creaties met jullie te gaan delen. 

Ik hoop jullie snel op social media te ontmoeten met kaarten en kijk ook uit naar jullie ideeën in de 'Create it with HobbyVision' groep op Facebook en natuurlijk bij de maandelijkse challenge op dit blog. 

Hobbygroet,
Lisanne

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Susan van Poppel, geboren in november 1977 in Tilburg. Daar woon ik nu nog steeds. Ik ben werkzaam als verzorgende 3IG in de wijkverpleging, een drukke baan met onregelmatige werktijden.

Ik ben mijn leven lang al creatief bezig. Knutselen is voor mij echt een uitlaatklep en iets waar ik ontspanning uit haal. Ik vind veel leuk, ik kleur, knip en plak erop los. Bij mij zal je voornamelijk mix and match zien op projecten, verschillende merken combineren en zowel oude als nieuwe producten verwerk ik door elkaar heen. Ook mixed media.

Ik ben niet van clean and simple. Mijn favoriete kleur is regenboog maar werk ook vaak ton sur ton.
Het maken van kaarten, planner pagina’s, scrap lay-outs wissel ik af en een glittertje mag natuurlijk niet ontbreken op een project.

De afgelopen jaren heb ik veel filmpjes op YouTube gekeken, lives van verschillende hobbysites op FB en heb ook online workshops gevolgd, met al die opgegane ideeën hoop ik jullie te gaan inspireren.
Ik heb zelf nog geen eigen blog (komt misschien wel in de toekomst) maar je kunt me nu al wel op Pinterest vinden met een bord met eigen creaties; https://pin.it/4yRE4mx
Misschien leuk om daar ook eens rond te snuffelen.

Heel veel groetjes 

Susan van Poppel, heb er zo'n zin in 😊

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ik ben Mirjam, 44 jaar en ik woon samen met mijn vriend Jurriaan in Amersfoort. 

Als klein meisje vond ik knutselen altijd al heel leuk om te doen, maar door tijd en ruimte gebrek, heb ik er lang niets mee gedaan. De laatste 4 jaar heb ik het knutselen weer opgepakt en maak ik graag kaarten en albums. Maar ook mixed media en handlettering vind ik super leuk om te doen.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en anderen te inspireren! 

 Groetjes Mirjam.

***********************************************


Nooit gedacht dat ik zou gevraagd worden in het design team van Hobbyvision, was even slikken maar vond het echt een leuke uitdaging en  ben er super blij mee! Ik ben dus Cindy 48jaar en kom uit België, gehuwd en een zoon van1994 en een dochter van 1996. Allebei het huis uit en al 2 kleinzoontjes. Voor de rest van kinds af een dierenliefhebber dus er zitten er wat hier. Ik ben eigelijk al altijd wel creatief bezig geweest, maar kaarten maken en zo al  15 jaar. Was toen nog plaatjes knippen, naaien op kaarten enz. Ik hoop dat ook ik een steentje kan bijdragen door jullie te inspireren om leuk bezig te zijn met deze leuke hobby.

Groetjes Cindy


.*************************************************


Hallo allemaal,

Graag wil ik me aan jullie voorstellen.

Ik ben Ellie Bakker en maak al heel wat jaren kaarten en dat doe ik het liefst met de producten van Marianne Design.

Het begon ooit met 3D-plaatjes, borduren en met de hand embossen. Gelukkig heb ik nu een stansmachine en hoef ik het niet meer met de hand te doen.

Sommigen van jullie kennen mijn kaarten misschien al van mijn blog (https://ellieskaarten.blogspot.com/) of andere social media, waar ik sinds 2013 al mijn kaarten deel.

Scrapkaarten maak ik op het moment het meest af en toe borduur ik een kaart of kleur een stempelafdrukje waar ik dan ook een scrapkaart mee maak.

Ik gebruik vaak een Mattie plaatje op mijn kaart die ik afwerk met een verschillende stansen ook maak ik er graag een mooie bloementoef bij.

De diertjes van Eline vind ik ook erg leuk om op mijn creaties te verwerken.

Eigenlijk kun je zeggen dat ik twee kaartenstijlen heb: modernere kaartjes met Eline diertjes en de wat klassiekere met de plaatjes.

Ik vind het leuk om anderen te inspireren, daarom vind ik het een hele mooie uitdaging om ook hier op het HobbyVisionblog jullie te inspireren met mijn creaties.

 

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie binnenkort mijn eerste kaart hier op het blog te laten zien. 

Creatieve groetjes,

*****************************************************************


Hallo allemaal.

 Ik ben Elske Oosterman en ben 39 jaar oud.

Samen met mijn man en onze drie poezen wonen wij in Enter.

Een dorpje naast Rijssen, dus dichtbij onze snoepwinkel.

Van oorsprong komen wij uit het westen van het land,

maar sinds november wonen wij in Enter.

Elke dag genieten van de rust en ruimte in de natuur.

 

Mijn grootste hobby is creatief bezig zijn.

Dit doe ik al vanaf jongs af aan.

Ik vindt het heerlijk om bezig te zijn met papier en al

het moois waar ik dat mee combineer.

Mijn grote favoriet zijn toch wel de postzegels die ik

eigenlijk overal op gebruik.

Maar ook het heerlijk kliederen met alcohol inkt, wax`s en sprays

vindt ik ook echt super om te doen.

 

Naast dat ik veel tijd aan mijn hobby besteed werk ik

vijf middagen op de naschoolseopvang op de boerderij.

Een droombaan waar ik elke dag van geniet.

Lekker op de fiets naar het werk door de prachtige natuur.

 

Ik vindt het leuk dat ik mijn creaties met jullie mag gaan delen
en jullie mag gaan inspireren.

Creatieve groetjes Elske

********************************************************************


Hi allemaal, Ik ben Rianne, 35 jaar, getrouwd en wij wonen samen met onze dochter Juul (2) in Driel . Vanaf kind ben ik graag creatief bezig. Inmiddels richt ik mij voornamelijk op het maken van kaarten, (junk)journaling, mixed media en albums. Mijn stijl is vaak te herkennen aan een vintage uiterlijk en een stiksteekje. Maar zo nu en dan een kleurtje vind ik ook erg leuk. Ik houd ervan om te “spelen” met diverse mediums en te zien wat er ontstaat. Wellicht (her)kennen jullie mij al vanuit JMA, ECD of vanuit de lives bij Hobbyvision. Vanaf nu kom je mij ook tegen op het blog. Ik vind het heel leuk om jullie te mogen inspireren en hoop dit nog heel lang te mogen doen! Tot snel! Lieve groetjes, Rianne ***********************************************Hallo allemaal Ik zal me even voorstellen. Ik ben Martine Krol, 40 jaar en getrouwd met Floris! Samen hebben we 4 lieve kinderen. Leander (15) Rens (13) Elza (12) en Lisette (😎. We wonen in Rijssen dichtbij mijn favoriete hobbywinkel Hobbyvision! Ik werk 12uur per week als verzorgende IG in de ouderenzorg! Erg dankbaar werk! Jullie kennen mij misschien al vanuit het JMA DT-team en nu zit ik dus ook in het DT-team van Hobbyvision! Super leuk! In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig! Ik vind het erg leuk en ontspannend om kaarten, scrappagina's en andere creaties te maken! Alle verschillende technieken en materialen zorgen ervoor dat iedere creatie uniek is! Ik kijk vaak op pinterest en youtube en Facebook om inspiratie op te doen! Ook ga ik af en toe naar een crea beurs! Ik hoop dat ik jullie met mijn creaties kan inspireren! Lieve groetjes Martine Krol

                    ********************************************************