Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

DESIGN TEAM

Jenine:Ik ben Jenine, 31 jaar en woon in Rijssen.

Ben ondertussen alweer een paar jaar 'verslaafd' aan freubelen. Het is bij mij begonnen met een simpel 3D plaatje op een blanco kaartje plakken, maar maakte al snel "uitstapjes" naar embossen / borduren etc. Ook heb ik veel eigen borduurpatronen ontworpen en heb ik een aantal hobbyboekjes mogen schrijven, wat ik een enorme eer vind.

In de loop van de tijd heb ik eigenlijk allerlei technieken uitgeprobeerd, ben heel leergierig en wil eigenlijk alles wel uitproberen. Van scrapkaarten tot home deco tafereeltjes maken, tot mixed media etc.

Sinds februari 2006 heb ik (met eerst mijn zus en later mijn moeder) een hobbywinkel, HobbyVision. (www.hobbyvision.nl) Heb je wat vragen over bepaalde kaarten/technieken? Dan mag je mij altijd mailen: jeninesiemerink@gmail.com

Ineke:

Hallo allemaal,
Ik ben dus Ineke Bezemer getrouwd met Meeuwis.
We hebben 4 kinderen, 3 jongens en 1 meisje. Ook hebben we we 2 lieve schoondochters en een schoonzoon en sinds 2,5 jaar ook een hele lieve kleinkinderen.
Ik maak zo'n 15 jaar kaarten en maak al een paar jaar kaarten voor Mariannedesign en JoyCrafts.
Ik vind alles leuk, dus het eind is voor mij soms zoek. Ik geef ook  demo's en workshops.
Ook werk ik nog 4 dagen in een financieel bedrijf. Dus mijn dagen zijn goed gevuld.
Willen jullie nog meer weten, vraag maar hoor.

Groetjes van Ineke


Janet:Mijn naam is Janet Blaauw getrouwd met Bert en samen hebben we twee dochters. 
Ook lopen er nog diverse huisdieren rond zoals konijnen en cavia`s.
Verder heb ik als grote hobby kaarten maken en soms ook doosjes of andere frutsels...
Het inkleuren doe ik graag met de L`Aquarelle van Sennelier op aquarell papier.
Of ik werk met de geweldige Panpastels Hierin geef ik ook cursussen.
Ik ben ooit begonnen met het maken van 3d kaarten en daarna kwamen de schutkaarten waarbij je die grote stempels gebruikte...Nu kan ik bijna zeggen dat het mijn beroep
is geworden omdat ik onder de naam Noor! Design mag werken en in het DT team van Dutch Doobadoo deelneem.
Ook kun je mij tegenkomen op beurzen en geef ik diverse workshops.
verder vind ik computeren erg leuk en ook dat komt veel voor tijdens het produceren van
Noor! Design of diverse blogs waar ik creaties voor maak.
Zo..nu weten jullie iets van mij...en wil je meer weten dan mag je me altijd mailen... hobbyjanet@hotmail.com

Groetjes JanetAstrid:Ik ben Astrid, geboren in 1960, getrouwd met Bert, moeder van Elisa (1994) en Colin (1995). Wij wonen in Heerenveen en in de zomer zijn we veel op de camping te vinden. Ook dan neem ik koffers vol met hobbyspullen mee.
Sinds 1998 ben ik al kaarten aan het maken, ooit begonnen met het 3D maar al snel kwam daar het scrapvirus om het hoekje kijken. Ik kleur mijn afdrukjes in met Copics, Distress of potloden, het is maar net in wat voor bui ik ben ;-)
Ik zit in verschillende Design Teams, wat ik ontzettend leuk vind, daarom ben ik dus ook veel in mijn hobbykamertje te vinden.
Ik was ook supertrots toen Jenine mij vroeg om ook bij haar in het Design Team te komen.
Ik hoop dat ik jullie met mijn creaties kan inspireren.

Liefs Astrid
____________________________________________________________________


Ik ben Monique, en woon samen met Gert, We hebben 2 zonen. Ik werk 16 uur per week. Naast het werk en huishouden ben ik graag creatief bezig. Sinds 2011 ben ik besmet met het kaartenvirus. Eerst 3D met borduren. Later kwam het kleuren erbij. Dit doe ik met distress inkt, Pan Pastel of l'Aquarelle van Sennelier. Maar ik vind het leuk om zo af en toe nog een borduurkaart te maken. Ik ben erg trots dat ik gevraagd ben voor het Design team van Hobbyvision en Dutch Doobadoo, waar ik sinds maart 2014 lid van ben. Mijn vrije tijd is dus gevuld met voorbeelden maken voor beide teams. En hier geniet ik enorm van! Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn creaties in dit leuke team. En heb je vragen, stel ze gerust. Ik heb ook een blog:http://cardsmadebymonique.blogspot.nl. 
Dus heb je vragen, stel ze gerust. 

Liefs, Monique.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hallo allemaal,

Mijn naam is Tineke van der Linden. Ik ben al bijna 25 jaar getrouwd met de liefste man Goris. Samen hebben we 3 kinderen, 2 dochters en een zoon waarvan de oudste dochter is getrouwd die met haar man een dochtertje van bijna 3 jaar heeft.

Ik ben dus oma en pas ook 2 dagen in de week op kleindochter Martine. Natuurlijk probeer ik haar te besmetten met het virus
wink-emoticon
Het zit er al een beetje in want ze mag graag in oma's kamertje naast me zitten om te "kutselen"!.
Mijn voorkeur gaat uit naar het vintage en werk graag met de materialen van Marianne Design. Ik zit ook in het design team van MD waardoor er geregeld werk van me is te zien in The Collection, Marianne Magazine, Hobby Handig, Creatief met Kaarten maar ook in een paar Engelse magazines.
Toen Jenine me vroeg of ik in haar design team wilde komen, zei ik hier graag "ja" op. Een aantal jaren geleden ben ik ook jarenlang bij haar beheerster geweest waar zij een club had op clubs.nl.
Ik hoop op een mooie tijd in samenwerking met het team.Groetjes,

Tineke-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ik ben Kim en ik ben 34 jaar oud. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben we twee prachtige dochters. Do van 10 jaar en ZoĆ« van 8 jaar. Ik ben vanaf kleins af aan altijd al graag creatief bezig geweest en in 2010 is bij mij het 'kaartenmaakvirus' in rap tempo toegeslagen. Ik geniet ervan om scrapkaarten, cadeaudoosjes en mixed media projectjes te maken. En toen Jenine mij vroeg om deel uit te maken van het leuke en gezellige Hobbyvision designteam hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken! Ik hoop dat ik jullie mag inspireren met mijn creaties! 
Mijn blog: http://www.kimmieskaartjes.blogspot.nl/

Liefs Kim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hallo,

Ik wil me even voorstellen als nieuw DT lid van hobbyvision!! Ik ben erg vereerd dat ik gevraagd ben door Jenine. Voor degene die me nog niet kennen zal ik wat over me zelf vertellen.
Ik ben Karen Hemel, 43 jaar en getrouwd. Ik heb 3 kinderen; 1 meisje (16 jaar) en 2 Jongens (15 en bijna 11 jaar). Ik freubel al erg veel Jaren en ik heb 1 groot probleem; ik vind nl alles leuk. Ik ben voor alles in en probeer ook iedere keer weer wat nieuws. Ik bezoek veel workshops (natuurlijk vaak bij hobbyvision, hi,hi), leer hier steeds erg veel van en dan kan ik dat weer in de praktijk brengen. Mijn motto is (net zoals bij velen van jullie); een dag niet gefreubeld is een dag niet geleefd.
Verder werk ik 3 dagen per week als wondverpleegkundige bij een thuiszorg. Ik hoop dat ik jullie met mijn creaties kan inspireren en wie weet kom ik jullie in hobbyland ergens tegen. Tot dan!

Liefs,


Karen

______________________________________________________________________________Hoi hoi,

Mijn naam is Saskia Moonen en ben getrouwd met Frank en samen hebben we 2 zonen. We wonen in het mooie Limburg, in het plaatsje Blerick. ( ligt bij Venlo )
Ooit begonnen met theezakjes vouwen, en later 3d knippen erbij gekomen. Maar vanaf 2009 ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen, en toen was ik helemaal verkocht.
Toen was het alleen nog maar scrappen. Zo blij dat ik een eigen hobbyhokkie heb in huis. Hier ben ik geregeld te vinden natuurlijk. Verder is muziek bij ons in het gezin een rode draad, en zijn we geregeld ergens te vinden om muziek te maken. ( ik ben bobbientje ( chauffeur ))
Ik ben sinds augustus 2016 bij Nellie Snellen in het dt gestapt. Waardoor ik nu met veel verschillende soorten technieken van Nellie werk.
Ik was natuurlijk zeer verrast dat Jenine mij om hulp vroeg om het dt team te versterken nu zij in de lappenmand zit, dit kun je dan natuurlijk niet weigeren.
Ik zal jullie wat meer van de technieken van Nellie Snellen laten zien. Hebben jullie daar vragen over mogen jullie deze natuurlijk zeker aan mij stellen.


Liefs Saskia