Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 7 mei 2015

I love you .............. Dylusions

Hoi allemaal,

Een tijdje geleden hebben Yvonne van den Berg en ik kennis gemaakt met Ranger Dylusions ink Spray via een hele goede vriendin van ons. Natuurlijk wilden we dat zelf uitproberen, dus zijn we afgelopen weekend samen aan het sprayen gegaan. De eerste paar pogingen sloegen natuurlijk nergens op. Maar na een paar keer proberen lukte het eigenlijk best goed bij ons alle twee. Dit is 1 van die achtergronden die ik die middag gemaakt heb.


Ik had deze digi van Aurora Wings al gekleurd met Copic Markers, maar ik kon geen designpapier vinden met hele vrolijke en heldere kleuren voor dit plaatje. Dus ik wilde zelf iets moeten maken. Ik had op allerlei manieren designpapier gemaakt. Dus nu wilde ik dat proberen met Dylusions. En gelukkig is dat goed gelukt. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik maar meteen alle kleuren heb gekocht. Tja ........ weer een verslaving bij (lol).

Voor deze achtergrond heb ik de volgende  Dylusiouns kleuren gebruikt: Sqeezed Orange, Pure Sunshine, White Linnen en Cherry Pie. 


De witte bloemen heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo Mask en DD witte Gesso. De gesso is aangebracht met het ronde stempel tooltje van Tim Holtz. De sponsjes van dit tooltje kun je gewoon uitspoelen onder de kraan, zodat je ze weer kunt gebruiken. Ook de witte rondjes en strepen heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Gesso. De zwarte bloemen "Stylished Flowers" zijn van het merk Indigo Blue. Eigenlijk is dit 1 grote stempel, maar ik heb de 3 losgeknipt zodat ik ze alle 3 apart kan gebruiken.


 Normaal vertel ik op het blog van Colourstock welke Copic kleuren ik heb gebruikt, maar deze keer vertel ik dat hier.
Voor de huid: E000-00-04-11 en R20
Voor al het groen: YG01-03-17-67 en R56
Voor al het rood: R08-29 YR00-04-07-12-16

Dat was mijn tussendoortje, want ik was helemaal nog niet aan de beurt om jullie iets te laten zien.
Tot de volgende keer,Dutch Doobadoo - Mask Art - Bloemen White Flowers  Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml https://www.hobbyvision.nl/n2/18880/51909/Copic-markers.htm Dyan Reaveley - Dylusions SprayIndigoBlu - Rubber Stamp - A6 Stylished Flowers

2 opmerkingen:

Lia vdB zei

Leuk om te lezen van je volgende verslaving.....hahaha. Ziet er kleurrijk uit. Mooi.

Hartelijke groeten,

Lia

KarinsArtScrap zei

een mooie kleurrijke kaart heel vrolijk
Gr Karin