Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 28 mei 2015

Happy!!

Goedemorgen lieve luitjes,


Ik ben gaan spelen met het prachtige Designpapier Happiness van CraftEmotions. Gemat op linnenkarton van CraftEmotions, kleur Smaragdgroen.

De grote vlinder is van MDF en ook van CraftEmotions. Deze heb ik eerst in de gesso gezet en daarna met de achtergrond tekststempel en inkt van Memento Deluxe, Teal Zeal gestempeld.

De pareldropjes zijn gemaakt met de Pearlmaker van Nellie's Choice, kleur donkergroen.

De sleutel is een echte sleutel en heb ik vorig jaar gekocht op de Brocante Markt in Lille. 
Gaaf hè?!
Ook eerst in de gesso gezet en daarna geverfd met de Creall Parelmoerverf, kleur blauwgroen.

En wat ik nu zo gaaf vind, is dat de kleuren groen van het designpapier, linnenkarton, stempelinkt, pearlmaker en Creall parelmoerverf allemaal bij elkaar passen!!
Toppie!!


Gezellig dat jullie de moeite hebben genomen om weer even langs te komen!!

Geniet van deze dag!!!!

Gebruikte materialen verkrijgbaar bij HobbyVision:

Paperpad CraftEmotions - Happiness A5 Clearstamp CraftEmotions - Achtergrond Love Creall - Gesso Creall - Pearlescent verf - Blauwgroen

Deze artikelen heeft Jenine niet in haar webshop staan, maar als je haar een mailtje stuurt gaat ze zeker haar best voor je doen. Als je op de foto klikt kom je bij de groothandel CraftEmotions en dan heb je meteen het artikelnummer. Wel zo handig toch?!

Nellies Choice Pearlmaker donkergroen PON006 CraftEmotions linnenkarton 10 vel smaragdgroen 30,5x30,5cm / LC-62 CraftEmotions MDF basisvormen Vlinder  3 st 10 cm x 10 cm x 3mm Memento inktkussen De Luxe Teal zeal ML-000-602

2 opmerkingen:

corryskaart zei

leuke kaart met vrolijke frisse kleuren
groetjes corry

Saskia zei

Mooi.....heerlijk die frisse kleuren