Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 14 oktober 2015

Sweet Winter Season

Vandaag laat ik jullie een Winters tafereeltje zien met de prachtige nieuwe Sweet Winter Season lijn van Studio Light, wat een mooie tinten zijn het weer hé?


Hiervoor heb ik de MDF huizen van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb 3 van de 5 huisjes gebruikt deze op MDF Essentials Ovaal van Dutch Doobadoo geplakt.

De basis heb ik eerst voorzien van wat mos en allerlei andere home deco "prut". Daarna de huisjes voorzien van scrappapier.Bovenaan het roze huisje heb ik een groot strik met wat bloemen gemaakt. Verder zie je ook nog de Craftable met ijskristallen van Marianne Design, deze heb ik uit Glitterpapier van Joy! Crafts gestansd.

Rechts zie je een mooie kerstboom met ballen, dit is een 3D stansvel uit de Sweet Winter Season lijn. Daarachter de Creatable Den van Marianne Design verwerkt.


Tussen het mos staat nog een rendier, dit is ook een 3D plaatje van Studio Light. Ook het konijn en de denneappels links komen van een stansvel van Studio Light.

De wegwijzer met 2015-2016 is een Kraft paper art vel van Dutch Doobadoo.

Voor de afwerking op het mos nog wat witte gesso gesmeerd, op de huisjes wat foamball clay en op de huisjes wat sneewbolletjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nlDutch Doobadoo - MDF Art - Essentials ovaal Dutch Doobadoo - MDF Art - Huizen 5 stuks Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Wooden fences Sneeuwbolletjes Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS204 Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS497 Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS498 CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit glitter Marianne Design - Craftables - Ice crystals arche MD Creatables - Den

6 opmerkingen:

ellyscard creatief zei

Het is prachtig geworden,daar heb je wel even werk aan gehad.

Odette Moreau zei

Jenine wat een werk zeg .... het resultaat is dan ook super, super mooi ! Heel knap van jou !
Groetjes, Odette.

KarinsArtScrap zei

schitterende creatie
Gr Karin

Cobie zei

Wauw.... dit is Schitterend!
Groetjes Cobie

Jenine zei

Dank jullie wel allemaal :) Xx

Vigdis Kluver zei

Gaaaaaaaaaasf 😀