Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 18 oktober 2015

Snow


Het voelt al een eeuwigheid geleden dat ik een blogpost heb geschreven zeg. Voelt niet alleen zo maar is ook wel een beetje zo. Was nog voor mijn vakantie, nu heb ik die wel laat gehad maar toch!

Copic Markers zijn toch wel heel erg leuk om mee te kleuren he! Daarom heb ik ze gebruikt om de afbeelding van Mo Manning op mijn kaartje in te kleuren. Wat maakt ze toch prachtige tekeningen, dit is alweer een oudje maar ze blijven zo leuk!


Ja en toen kwam er ook nog een prachtige lijn uit van Studio Light, dus niet zo moeilijk kiezen met welk papier ik dit winterse kaartje wilde maken. Het papier komt uit de serie Sweet Winter Season. Het woordje snow komt uit een van de prachtige stansvellen van dezelfde serie. 
Op dit kaartje heb ik ook een gedeelte van een van de pocket vellen gebruikt. 


De rechthoek van kraft heb ik gesneden met een XXL stans van Crealies, ik vind deze erg prettig omdat je zo zowel klein als groot in één verpakking hebt zitten. Deze zit ook nog een mooi stikrandje langs, kijk maar op het randje bij de foto hierboven. 

Op de foto hieronder rechtsboven zie je ook een stans, deze is van Memory Box. Dit vind ik nu echt zo'n stans die je bij alles kunt gebruiken. 


Bij de voetjes wat Foamball clay aangebracht. Ik zie dit product niet zo snel in de webwinkel staan in het wit. Maar HobbyVisiosn heeft deze vast wel in huis. Harstikke handig. Zo heb je super snel een leuk sneeuwlaagje aangebracht! Op naar de volgende keer. Fijne dag verder.

liefs YvonneMemory Box - Steel Craft Die - Loopy RingsStansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rechthoek 24 ATC vel Studio Light - Sweet Winter Season - ATCSWS05Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS205Stap voor Stap vel Studio Light - Sweet Winter Season - STAPSWS1355


4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

prachtige kaart
Gr Karin

Odette's kaartenhoekje zei

Super mooi kaartje !
Groetjes, Odette.

Gery zei

Heb dit oudje ook nog bij mijn kerststempels, maar ik kan hem alleen niet zoooo mooi kleuren als jij dat doet.
Wat is dit een prachtige kaart geworden, zeg!
De kombinatie met de nwe lijn van Studio Light is geweldig!
Groetjes Gery

Gery zei

Heb dit oudje ook nog bij mijn kerststempels, maar ik kan hem alleen niet zoooo mooi kleuren als jij dat doet.
Wat is dit een prachtige kaart geworden, zeg!
De kombinatie met de nwe lijn van Studio Light is geweldig!
Groetjes Gery