Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 24 mei 2010

Magnolia Fairy Tale

Dit is een eenvoudig scrapkaartje voor de beginnende scrappers.
Snijd een strook Roze cardstock van 15x30 cm en vouw deze dubbel. Snijd van olijfgroen cardstock een vierkant van 14,5x 14,5 cm en plak dit op de roze kaart.
Snijd uit het Sweet Romance designpapier van Marianne Design een vierkant van 14x14 cm, beïnkt de randjes met de catseye cocoa en plak deze op de olijfgroene kaart.
Snijd uit roze cardstock een vierkant van 11,5x11,5 cm.
. Snijd uit het designpapier een vierkant van 11x11 cm, beïnkt de randjes met de cocoa catseye en plak die op het roze vierkant.
Stans met de Nellie Snellen Multi frame round ( de grootste maat) uit olijfgroen cardstock de stans en met de op 1 na grootste maat een stans uit designpapier. Beïnkt de randjes van de designpapier stans met catseye cocoa en plak deze in het midden van je kleinste vierkant designpapier, eromheen plak je dan de olijfgroen stans.
Stempel Elf Tilda en kleur haar in met Derwent potloden. Gezicht C570, wangen C180 en C100,jurk C180 en C100, haar C 600, benen C560 en C530, vleugels C050. Knip de afdruk uit en plak haar in het midden van de stans. Maak een strik en bevestig die met een brad op het vierkantje. Plak je vierkantje schuin op de onderkaart.
Pons 6 bloemen uit met de Floral Punches nr.2 van Nellie Snellen en 3 blaadjes, plak deze in de hoek en plak er de afgeknipte roosjes op. Plak de strasspareltjes op.
Veel plezier met het maken van de kaart!
Groetjes Femmy

7 opmerkingen:

crafting_arina_ zei

erg mooi geworden, ook heel mooi papier.
ik heb het zelf ook.

groetjes arina

Eef zei

Ha Femmy,

Wat een prachtige kaart weer meid!

Liefs Eef

Bea van Ette zei

Prachtige kaart!

Groetjes, Bea

Aleida zei

Femmy, hij is mooi geworden!
groetjes,

Caroline zei

Hoi Femmy,
Wat een schitterend kaartje!! En prachtig gekleurd! Groetjes, Caroline

Jenine zei

Hij is helemaal superrrrrrrr Femmy :D
En in't echie nog mooier ;-)

Liefs Jenine

SCRAP TALK zei

Deze vind ik ook prachtig! Alles past zo mooi bij elkaar bij jou!
xxx
C.