Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 14 februari 2011

Demokaarten

De demo was een groot succes! Wat was het druk en gezellig. Jenine,Wilma en Elsina ontvingen iedereen even hartelijk en gaven goede adviezen! Voor elke klant was er een presentje!
Weer veel bekende bezoekers gezien, Linda en haar moeder die een reis van 3 uur maakten om erbij aanwezig te zijn maar zag ook andere bekende bezoekers die een aardig ver ritje moesten maken! Super toch? Ik vond het ook erg leuk om Caroline en Willem te ontmoeten. Pfff Willem kan echt toveren met de Martha Stewartponsen, geweldig wat hij er allemaal mee liet zien. En Caroline had ook schitterende kaarten gemaakt en kan enorm goed inkleuren met de copics( dank je nog voor je lesjes haha...) Het was zo druk in de winkel en op de webwinkel dat de vader en broer van Jenine en Wilma ook kwamen helpen, geweldig dat de hele familie zich zo betrokken voelt! We werden lekker verwend met koffie en allerlei lekkers en de dag was super georganiseerd. Hartikke leuk dat ik er toch bij kon zijn, maar was 's avonds helemaal op, dan kan je merken dat je nog niet de oude bent.  Onderstaande kaarten zijn dus allemaal gemaakt met de nieuwste Marianne Design artikelen, had er helaas niet zoveel omdat ik ziek was afgelopen week maar geeft toch een indruk wat je ermee kan.Jullie reacties waren in ieder geval een geweldige opsteker!
Dankjewel allemaal!
Groetjes Femmy

4 opmerkingen:

Unknown zei

Wat zijn er weer schitterende kaarten gemaakt zeg. Om jaloers op te worden.
Lieve groetjes van Ageeth

Liesbeth zei

Echt heel erg mooi allemaal, de ene nog meer bijzonder dan de andere.
gr. Liesbeth
ps. hoop dat je snel weer de oude bent!

Anita zei

Schitterende kaartjes Femmy.
Jammer dat jullie zo'n eind weg zitten.

Gr. Anita

Patricia zei

Niet zoveel Femmy?!?! Het zijn een boel prachtige kaarten bij elkaar. Superleuk om te zien hoe eenzelfde mal iedere keer anders kan zijn.

Groetjes
Patricia