Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 8 oktober 2011

Christmas

Goedenavond dames. Na de Demo Dag bij Jenine heb ik vanavond voor jullie dit kaartje. Ik ben er zelf vroeg in de middag ook even geweest en het was gezellig druk in de winkel. Diny had een erg leuke nieuwe techniek met de Copics om zelf je achtergrondjes voor kaarten te maken. Maar ze liet natuurlijk ook de Copic kleurtechniek zien!
Femmy stond verschillende technieken met de Tim Holz 'Vagabond' te demonstreren en had ook prachtige voorbeelden gemaakt en Jenine zelf liet het inkleuren met distress-inkt zien. Ook daar had ze super mooie voorbeelden mee gemaakt. Kortom, genoeg te doen, kijken en te kletsen!
Maar terug naar m'n kaartje. Deze heb ik gemaakt met het prachtige papier van Pion Design, 'Waiting for Santa II'. Ik heb hier een plaatje van de Pion serie, 'Grandma's Attick' gebruikt en wel uit het vel 'Fairytale of Winter'.
Onder het plaatje heb ik wat van dat super los geweven gaas gebruikt. Je ziet dit steeds vaker onder plaatjes op de kaarten. Je kunt hiervoor heel goed een kompres wondgaasje (10 x 10 cm.) gebruiken. Als je deze open vouwt heb je een lapje van ongeveer 35 cm. in het vierkant, welke je voor een aantal kaartjes kunt gebruiken.
Verder een Paper Doily Round 5" gebruikt. Daarop van het Pion papier een rondje geplakt welke ik heb uitgestanst met een ronde Nestabilitie.
 De roosjes zijn van W.O.C. in de kleuren Cream en Light Mocca. De grote bloem is een Big Paper Flower - brown - van Marianne Design; deze heb ik dubbel gevouwen.
De swirl is een Doohickey van Magnolia 'BD Heart Swirl'. Verder nog witte besjes en ronde parelbloemhartjes (ik weet eigenlijk niet hoe ze heten :)) gebruikt. Volgens mij heeft Jenine deze gewoon in de winkel liggen.
Ik heb alles aangezet met Cat's Eye Chalk in de kleur Creamy Brown. Deze zit in de queue 'Chocolate and Blueberries'. Deze gebruik ik graag om o.a. de 3 mooie kleurtjes bruin.
Hier nog een detail foto van de Tim Holz 'Ornate Plate' die ik gebruikt heb. Ik vind ze helemaal super bij Vintage kaartjes. De gestempelde tekst komt van een setje van Stampavie Tina Wenke, en dan de tekststempels 'Joy to the World'.
Ook de tekst op de tag is uit dit setje. De tag zelf is een Doohickey van Magnolia, 'Vintage Tag'. De charm hierop komt ook bij Jenine uit de winkel.
Het kant dat ik heb gebruikt kun je hier vinden.
De bloemen zijn Hydrangea's van Prima Marketing en nog een roosje van W.O.C.
De pin heb ik weer zelf gemaakt met glasparels en een kralenkapje aan de bovenkant.
Dames, ik zou zeggen bedankt voor het langskomen weer en jullie reacties! Een fijne zondag nog en tot de volgende keer.

9 opmerkingen:

Kaarten van José zei

Een prachtige kaart Caroline.

Groetjes,
José

Creagea zei

Wauw..wat een prachtig kaartje
groetjes Gea

Jenine zei

Wauwwww super Caroline!!! Toppie kaartje!!

Liefs Jenine

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje
Groetjes Margreet

GerJanne zei

Hoi Caroline,

wat een fantastische superkaart heb je gemaakt!Je blijft er naar kijken en nieuwe dingen ontdekken. Leuk dat je er zo'n heel verhaal bij schrijft. Schattige afbeelding!

groetjes,

GerJanne

LottesCards zei

Wauw, daar is genoeg op te zien!!!
Echt super gemaakt!
Liefs Lotte

Riet zei

Wowww Caroline,Wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.

roelie zei

prachtig dit vintage kaartje

gr roelie S

Femmy zei

Leuk omje weer even te zien Caroline en je kaart is beeldschoon!