Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 22 mei 2012

Dream!

Hoihoi,vandaag is het mijn beurt om wat te plaatsen, ik heb weer een label gemaakt!De Label gepoetst met antique linen en tumbled glass, het middelste gedeelte afgedekt met een papiertje en er toen de tag bespoten met glimmermist old lace!

De randen gepoetst met tea dy en vintage photo, bewerkt met een paper distresser en daarna de randen nog weer met walnut stain en met de dabber gold!

De tekst is gestempeld met archival inkt "coffee"een mooie warme kleur!


De creatable lord & Lady van Marianne uitgestansd en getamponeerd met vintage photo, embossingpoeder "clear"erover en verhit met de heattool! De ticket van Tim Holtz hetzelfde bewerkt als de tag!


Op het rubber van de stempel gekleurd met distressmarkers tumbled glass en faded jeans je ademt dan over je gekleurde stempel en stempel dan op je tag!  De tag afgemaakt met plakparels, lint een charm en een gem clip van Tim Holtz, daar heb ik nog 2 kralen opgeregen!

Wens iedereen nog een hele fijne dag!

                                      Lieve groetjes Jolanda!

7 opmerkingen:

Corrie zei

Wat een prachtig label Jolanda, heel mooi bewerkt

groetjes Corrie

Linda van der Velden zei

Heel erg mooi!

Groetjes,
Linda

Marianne zei

Prachtig gedaan.
liefs, Marianne

Nellie zei

Wat eern schitterend label!!

Groetjes, Nellie

GerJanne zei

Supermooie tag is dit. Prachtige kleuren, zeg!
Groetjes,

GerJanne

creativchen zei

Liefste Jolanda, je maakt heel mooie werkjes! Je bent heel kreatief. Ik zou het leuk vinden dat je mijn Blogspot en mijn Hobby Traumshop "www.hobby-crafts-and-paperdesign.de" bezoekt. Ik heb met veel liefde, heel veel mooie artikel opgezoekt, voor kaartjes maken en scrapbooking. Als je mijn shop mooi vindt, kan je misschien mijn Banner und Link in je Favoriete Bastelblog zetten. Vele Groetjes van Marina

Femmy zei

Gaaf Jolanda!