Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 6 juli 2012

18 augustus CreaSpektakel Kampen!!


Zet deze datum alvast in je agenda dames!
Op 18 augustus a.s. organiseert Hobbyjournaal het Crea Spektakel in Kampen met meer dan 60 kraampjes waar vele nieuwe hobbylijnen worden gedemonstreerd.
En de entree is GRATIS!
Ook HobbyVision zal hier aanwezig zijn met heel veel Joy!Crafts en Noor! Design produkten, MDF producten, sjaaltjeswol etc.
Ik zal hier zelf ook de nieuwe Noor! Design borduurmallen demonstreren. (En ik heb gehoord dat ik ook nog een half uurtje in moet plannen voor een signeersessie voor de Hobbydols boekjes!!)
We hebben voor de borduurfans een speciale KORTINGSCOUPON met de 4 nieuwe Noor! Design Borduurmallen.
Je kunt de kortingscoupon met invulstrook, die je ingevuld mee moet brengen om gebruik te kunnen maken van de korting per e-mail aanvragen bij jeninesiemerink@gmail.com.
En alsof dat nog niet genoeg is verloten we na dit spektakel onder alle mensen die hun kortingscoupon ingeleverd hebben, en dus de 4 borduurmallen gekocht hebben, een Trouvaille Stans- en Embossing machine. De winnaar van de Trouvaille zal bekend gemaakt worden via het Noor! Design blog.
Verder zijn er op het spektakel workshops en demonstraties van o.a. Leane de Graaf (nieuwe collectie), Kitty Franken (Scor-Pal) en Riet Kuipers (Hobbydots). Uit het buitenland zullen VBS en Papermania aanwezig zijn. Zelf heb je de mogelijkheid om volop deel te nemen aan de creatieve demo's en workshops. Er zijn zelfs rondvaarten geregeld op de mooie rivier IJssel waaraan Kampen ligt, terwijl er een demo wordt gegeven.
Het beloofd al met al een super gezellige dag te worden!
Komen jullie ook??
Liefs Jenine xXx

2 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Lijkt me heel leuk waar is dat in kampen?

Groetjes Jolanda.

Jenine zei

Volgens mij is het in het centrum Jolanda, in de winkelstraten.

De exacte plaats weet i nu nog niet, zodra ik het weet plaats ik wel even een bericht op het blog.

Groetjes, Jenine