Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 10 oktober 2013

Season's greetings.Deze keer een paperbag kreatie van mij. Door een paperbag dubbel te vouwen maar niet helemaal tot het eind krijg je weer een leuk project.  Ik heb het winter wishes papier blokje van Noor! Design weer gebruikt. Op de korte voorkant  heb ik een nieuwe Bild Malarna- mimosa winter birds geplakt die is ingekleurd met  prisma en faber potloden. Met de shabby blue embossing enamel en de fohn heb ik geprobeerd een sneeuw effect bij het afdrukje te creĆ«ren.  Om het afdrukje zelf   heb ik de ronde ijskristal  stans geplakt.  Aan de zijkant een deel van de ijskristal rand. Hij was net even te lang dus het kleine sneeuwvlokje heb ik eraf geknipt.
Aan de andere kant van het plaatje heb ik een gedeelte van het hekje met vogelhuisje geplakt. Met gesso heb  ik daar wat op gekliederd zodat je een sneeuw effect krijgt.
Natuurlijk mag een bingo plaatje niet ontbreken en ik heb deze keer WISH gebruikt.
Ook zit er nog een ijskristal in de hoek Dit zijn de 2 kleinste uit die serie op elkaar.
 Aan de binnenkant heb ik deze label geschoven.  De ronde tekst is een hele nieuwe van Noor! Design en ik vind de hele sheet echt super leuk!
 De achterkant van de paperbag heb ik opgesneden zodat ook daar een label in geschoven kan worden.
Die heb ik gemaakt van kraft papier.  Aan de zijkant een nieuwe noor rand geplakt en deze moest ik iets verlengen omdat de label groter was. Heb een deel uit een andere stans geknipt en deze eraan vast geplakt. Doordat het kantje er net overheen valt zie je de aanhechting niet maar loopt de rand wel mooi door.
Verder heb ik achter het kantje een reep ribbelkarton geplakt, bewerkt met gesso, daar een ticket van Tim Holtz op gezet met een klein pinnetje erdoor. Erachter een stukje jute en een bingokaartje geschoven.
Uit een oud muziekboek een stukje papier gescheurd , bewerkt met bruine inkt en dat daar weer achter geplakt.  Daarna nog een restje jute en een nieuwe tag van Noor! design geplakt. De tekst hierop is van de zelfde sheet als het rondje op de eerste tag.    Met Martha Stewart klei en de mooie mod mould mal  heb ik nog een lijstje gemaakt met daarin kleine chitchat teksten van Tim Holtz.
Bovenaan de tag heb ik een magnolia tag so wrapped starlight ( wisten jullie trouwens dat alle doohickeys bij Jenine in de uitverkoop zijn??!!) geplakt met daaraan een kantje,lintje en bedeltje en de tekst is ook alweer van die nieuwe sheet van Noor.
Hier nog even een clos up van het afdrukje. Ik had de nummers opgeschreven maar na het opruimen van mijn kamer... ja juist..briefje weg.. dus sorry!!

Ik wens jullie een hele fijne dag toe en bedankt voor het langskomen.
Liefs Tiets xx

6 opmerkingen:

Alice zei

Wat een mooie paperbag. Er is zo veel op te zien.
Liefs alice

Ellen zei

Schitterende creatie!
Liefs Ellen

janieworkum zei

Een schitterende kaart en zo mooi bewerkt.
groetjes Janie

sjanie zei

Mooie paperbag, Tiets.

Liefs,
Sjanie

lenywim35 zei

Schitterend gemaakt Tiets. Je zou er jaloers op worden. De krijgster mag er wel zuinig op zijn.
Succes met alles Tiets. gr leny w

Chantal zei

Wauw, prachtig!!!

groetjes Chantal