Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 22 november 2013

De kaarsjes mogen weer aan

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik aan de beurt om jullie mijn kaart te laten zien. Ik heb een kerstkaart gemaakt.Voor de vorm van de kaart heb ik een mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Wat zijn deze toch handig! Zoveel verschillende maten in 1 mal! Het basispapier is van Bazzill-Cardstock. De rand heb ik bewerkt met Distress inkt Vintage Photo. Hierbovenop komt een kleinere mal uitgeknipt van Joy Kraftpapier. Het kraftpapier heb ik aan de beide zijkanten een beetje bewerkt met Crackle Paint. Hier bovenop nog een kleinere mal uitgetekend en geknipt van Fluweelkarton. Op dit fluweelkarton heb ik eerst 2 kerstklokken (clearstamp van Viva) met Versamark gestempeld. Daarna met PanPastel (Phthalo Blue en Yellow Ochre)erover. Hierdoor komen de kerstklokken mooi naar voren.

De stempel My Wish List heb ik met Versamark op Kraftpapier gestempeld. Hierna witte embossingpoeder erover en daarna verhit met de Heattool. De kerststempel (De kaarsjes mogen weer aan) is van Marianne Design en gestempeld met Archival Sepia inkt.

De Magnoliastempel Edwin with Sack heb ik ingekleurd met Distress Ink Refill. De pluim van de muts en de kraag heb ik gemaakt met 3D schnee wit.

De lantaarn heb ik eerst bewerkt met Versamark en daarna embossingpoeder vintage photo erover en verhit met de heattool. Voor het sneeuweffect op de lantaarn heb ik hiervoor ook de 3D schnee wit gebruikt.

Achter de stempel My Wish List heb ik het hekje van Dutch Doobadoo. Deze heb ik bewerkt met Inka Gold van Viva. Omdat ik het iets teveel vond glimmen voor deze kaart, ben ik er met  PanPastel Burnt Sienna Shade iets overheen gegaan. Bovenop het hekje heb ik een laagje sneeuw gemaakt met 3D schnee wit.

Ik vind de Warm Winter Wishes stansen van Noor! Design echt geweldig. Dus deze mocht zeker niet ontbreken van mij op deze kerstkaart. Ik heb hiervoor de IJskristallenrand, de grote ijskristal en de kleine kleine ijskristal eerst bewerkt met Versamark, shabby blue Fran-táge erover en deze verhit vanaf de onderkant met de heattool. Dit geeft een heel leuk glinsterend effect.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en hoop dat jullie hieruit wat inspiratie kunnen opdoen. Ik wens jullie een hele fijne dag en tot de volgende keer :)

Liefs,
Monique xx

5 opmerkingen:

jokes-hobbyhof zei

Wat is het een supermooi kaartje, erg leuke details.

groetjes Joke

Cards en Box bij Lady M zei

ik vind het in een woord schitterend groetjes maartje

roelie zei

prachtig kerst kaartje heel mooi ook die achtergrond

edwin ook zo mooi en de ijskristallen van noor zijn ook super mooi

gr roelie

GerJanne zei

oh wat prachtig zeg!
GerJanne

Hermien zei

Wat een prachtige kaart

groetjes Hermien