Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 18 december 2013

Season's Greetings.


Ik ben weer aan de beurt en ben helemaal in tag sferen de laatste tijd... Vind ze zo geweldig om te maken en
net weer ff anders dan een kaart sturen.. Ik heb het winter blokje van Noor! design weer gebruikt(heb al ruim 3,5 blokje helemaal op gebruikt!) en deze keer  met een lief afdrukje van een Bild Malarna stempel-Mimosa winter birds
Ik heb haar ingeklerud met faber castel potloden.
 Ik heb de tag echt in blauw en wit kleuren gehouden zodat het ook echt winters lijkt. Over het afdrukje heen heb ik witte frantage gestrooid en gewarmd met de föhn zodat het net lijkt alsof het sneeuwt.
Bovenin zie je  een halve doily nr 2 geschoven  en aan de andere kant een hoekje geplakt op een wit craft zakje . Achter het afdrukje zit een rechthoek mal.
Het nieuwe vogelhuisje is ook prima te gebruiken op winterse kaartjes en dan leuk helemaal in het wit gestanst.
Aan de zijkant van de tag heb ik de nieuwe rand stans gebruikt.  Natuurlijk mogen ijskristallen niet ontbreken op een winter kaartje en als laatste een bijpassende tekst gestempels en uitgesneden als een banner.
Ik hoop dat ik weer voor wat inspiratie heb mogen zorgen zo..Omdat dit mijn laatste post is voor dit jaar( Ik ga niet weg hoor maar voor dit jaar zit mijn taak erop en ben ik er 5 januari weer)  wil ik  jullie alvast hele fijne en gezellige kerstdagen toe te wensen..Maak er mooie dagen van met familie en/of vrienden.
Ook hoop ik dat we er met zijn allen weer een creatief mooi nieuw jaar van maken, met veel inspiratie en mooie nieuwe dingen die uit mogen komen...maar vooral een goede gezondheid!!


Liefs Tiets xx

2 opmerkingen:

lenywim35 zei

Tiets, jij ook prettige kerstdagen en een gezond, frobel-2014. gr leny w

esmee zei

een leuk kaartje