Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 2 maart 2014

Happy birthday

Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om een kaart te plaatsen. Een hobbymaatje werd 60 jaar en daar hoort natuurlijk een kaartje bij.Voor de vorm van de kaart heb ik de shape art 470.713.107 van Dutch Doobadoo gebruikt. Wat zijn deze toch handig. Je hebt geen stansmachine voor nodig. Gewoon de mal omtrekken met een potlood en uitknippen. En dan nog 5 verschillende maten in 1 mal, super toch? Ik heb zelf de 3 grootste maten genomen en uitgeknipt in paars, zwart en design papier van Noor! design paperpad Vintage. Dan heb ik nog een kleiner formaat gebruikt voor de stempel van Santoro. Deze is ingekleurd met distress inkt

Achter de stempel heb ik 2 blauwe mallen geplakt: de doily en de cirkel. De doily heb ik na het stansen en embossen nog in de mal laten zitten en bewerkt met paarse distress inkt pad. Dit heb ik gedaan met een dauber. Deze druk je op de pad en daarna op de mal. De mal maak je daarna gewoon schoon met een vochtig doekje. En er is nu ook een opbergdoosje voor de daubers: Sponge dauber case. Tussen de stempel en de doily heb ik nog een label geplaatst. De stempel heb ik iets opgehoogd door foam pads. Deze zijn in verschillende maten en diktes verkrijgbaar. Zo kun je er bijv. een label achterschuiven.

Links heb ik uit zwart papicolor de blauwe hoekmal gestanst. En ook uit het zwarte papicolor komen de veertjes. Links van de stempel is de mal Floral flourishes vogelhuisje.

Bij de bloemen heb ik nog de paper art blaadjes 472.948.002 van Dutch Doobadoo geplakt. Deze heb ik eerst paars gekleurd. Links bij het vogelhuisje nog een paper art artikel van Dutch Doobadoo: de hekjes 472.948.008. Die heb ik gewoon wit gelaten. 


Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en wens jullie nog een hele fijne dag. Tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

2 opmerkingen:

Hanny zei

Wat een fantastische kaart, mooie kleuren en je hebt ook prachtige mallen gebruikt. Het afdrukje is lief en je hebt er een schitterende kaart van gemaakt met mooie details.
Liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Natasja's Kaarten zei

Wat een prachtig kaartje!

De kleuren zijn erg mooi en je stempel heb je prachtig ingekleurd! Hier zal je hobbymaatje blij mee geweest zijn.

Groetjes, Natasja