Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 24 april 2014

Kersthobbelpaard

Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om een creatie te plaatsen. En ja hoor, je ziet het goed. Het is een Kersthobbelpaard geworden. En dat vlak na Pasen hahaha.

Ik heb het MDF hobbelpaard 460.440.001 opgepimpt. Dit hobbelpaard is deze maand nieuw uitgekomen bij Dutch Doobadoo. Het Kerstdesignpapier is nog een oudje van Magnolia. Na het opplakken van het designpapier heb ik de randen bruin gemaakt met distress inkt pad Vintage Photo.

De Magnolia's heb ik ingekleurd met L'aquarelle van Sennelier. Dit is echt hele fijne verf om mee te kleuren. Ideaal om te mengen. Op 10 mei a.s. geeft Jenine een workshop in het kleuren hiermee. Kijk voor meer informatie hierover op de website van HobbyVision.

Rechts op het hobbelpaard heb ik de Shape Art mal Ster 470.713.103 geplakt. Hiervoor 2 maten omgetrokken en uitgeknipt in wit en zwart papier. Ook hier heb ik de randen be├»nkt met distress inkt Vintage Photo. Op de zwarte ster heb ik met de Mask Art Sterrenhemel 470.715.014 sterren gemaakt. De mask heb ik op de ster gelegd en de sterren die ik niet wil insmeren, afgeplakt met afneembaar plakband. Met Viva modelleercreme parelmoer heb ik de sterren ingesmeerd met een spatel. Deze sterren heb ik ook linksonder op het hobbelpaard geplakt. Zie 2e foto.

Bovenaan heb ik nog de ijskristallen rand van Noor! Design geplakt. Hierbovenop heb ik een randje witte kant geplakt. Deze heb ik ook onderaan de boog geplakt. Verder nog zwarte plakparels en paars en witte bloemetjes geplakt.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat ik jullie heb kunnen inspireren. Ik wens jullie nog een hele fijne dag. En heb je vragen, stel ze gerust.

Liefs,
Monique


4 opmerkingen:

Sandra zei

erg leuk

lenywim35 zei

Leuk gedaan Mon ique en het aanschaffen meer dan waard. gr leny w

KarinsArtScrap zei

schitterend.

gr karin

Anita van Merode zei

Prachtig!
Groetjes Anita