Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 28 juni 2014

Knuffel!

Het is alweer mijn beurt om jullie wat te laten zien wat ik afgelopen tijd gemaakt heb en dat is deze bloemkaart gemaakt met de dutch doobadoo mal.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Maya design-Coffee in the Arbour.
Ik heb de grootste bloem uit Kraft papier van CraftEmotions uitgesneden en daarna 2 kleinere maatjes uit het design papier en alles lekker bekliederd met gesso.
 Tilda with spring heart heb ik ingekleurd met copics markers en uitgeknipt. Ze zit nu op het randje van de ronde vlinderstans 6002/0322.
Her en der een paar losse vlinders erop geplakt met wat plakparels op het lijfje.

Het vogeltje 472.309.005, de hongingraad 478.007.001, de hartjes border 472.948.020 en de tekst Knuffel 474.007.002 zijn van Dutch Doobadoo .Onderaan de bloementoef heb ik nog een stukje dubbel gevouwen  filmstrip van Tim Holtz dubbel geplakt.
Aan de andere kant de filmstrip 6002/0278 van Noor! design in 2 delen geplakt en in de achterste vakjes design gedaan met daarop plakletters van Tim Holtz.
De tekst Love Mail 6410/0040 is een sheet van Noor! Design en heb ik op een restje design papier gestempeld.
Ik heb de standaard achter de kaart geplakt zodat hij netjes kan staan te pronken!


Kijk ook eens in de Noor! Design Webshop want daar verkopen ze nu ook de Dutch Doobadoo artikelen en deze mallen zijn zo geweldig leuk om mee te werken.. en nog eens leuk geprijsd ook!
Liefs Tiets xx2 opmerkingen:

Lotte zei

Wat een prachtige kaart. Geweldig
Groetjes
Lotte

KarinsArtScrap zei

mooiiiiiiii.

gr karin