Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 5 juli 2014

Lost at Sea, come find me

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om een creatie te plaatsen op het HobbyVision blog. Sorry het is iets later geworden dan de bedoeling was. 

Deze keer is het een easelkaart geworden. Ik heb als basis de Dutch Doobadoo Shape Art mal 470.713.100 gebruikt. Als basispapier heb ik gekozen voor het kraftpapier van CraftEmotions. Deze heb ik dubbelgevouwen en heb de mal hierbovenop gelegd. De bovenste rand van de mal iets boven het papier gelegd zodat je het straks goed kunt vouwen. Dan omtrekken en uitknippen.
 De bovenkant vouw je daarna nog een keer naar voren. Daarop heb ik nog een keer de shape art 470.713.100 uit kraftpapier geknipt.

Het designpapier is van Prima Marketing Sea-shore. Deze heb ik 1 x uit de een na grootste maat getekend en geknipt. Daarna 1x uit de kleinste maat getekend en geknipt. Uit papicolor gebroken wit een maatje groter geknipt. Deze 2 op elkaar geplakt en daarachter nog kaaslinnen. Ook de bloemen 
 zijn van Prima Marketing.

De Magnolia's heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Deze heb ik op de Dutch Doobadoo Kraft Paper Art hekjes 479.002.005 geplakt. Hierbij heb ik het onderste randje laten zitten en omgevouwen zodat het rechtop kan staan.

Achter de bloementoef heb ik de nieuwe Noor! Design Leaves Blad 2 geplakt. Ook de tekststempel is van Noor! Design: Under the Sea Collectie 

Op de onderkant heb ik de letters gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Stencil Art A4 Alphabet 1
470.455.001. Dit heb ik gedaan met een Dauber en Distress Inkt pad Vintage Photo. Ook de randen van de shape art mal heb ik bruin gemaakt met deze Vintage Photo. 

En tot slot ontkom ik ook niet aan de loomrage hahaha. Ik heb van de goudkleur een soort touw gemaakt en deze in de kaart gehangen. Verder de kaart nog versierd met een parelketting en een schatkistje van mijn zoontje die hem toch niet meer gebruikte.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Een hele fijne dag nog en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

2 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een ontzettend leuke kaart Monique met oog voor detail. Knap bedacht en uitgevoerd, lieve groetjes Miranda

Natasja's Kaarten zei

Wat een onwijs leuke kaart heb je gemaakt!

Groetjes, Natasja