Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 13 augustus 2014

Xmas

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie hier weer een creatie laten zien. Deze keer heb ik gekozen om de nieuwe Dutch Doobadoo Arreslee 470.713.506 die in september uitkomt, te maken. Het is zo'n gave mal! Ik heb de mal op het witte Bazzill papier gelegd, omgetrokken en uitgeknipt/uitgesneden. Uit Joy Fabric papier (kleur grijs) heb ik het middelste gedeelte uitgeknipt. Hierop heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo mask Screen of Stars 470.715.031 gelegd en ge-embosd door de stansmachine. Hierdoor komen de sterren en stippeltjes hoger te liggen en dit heb ik lichtjes geschuurd met een schuurblok


De randen heb ik wit gemaakt met gesso. De Magnolia heb ik ingekleurd met Sennelier en uitgeknipt. Uit wit Bazill papier en het kerstpapier van Noor! Design heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Polaroid 470.715.310 geknipt en de Magnolia hierop geplakt.


Aan de linkerkant heb ik de Noor! Design IJskristallenrand geplakt. Achter de polaroid heb ik de Noor! Design Label 1 geschoven. Hierop heb ik eerst nog de Bingo stempel Xmas gestempeld. Door de label heb ik nog Scrappersfloss Karen Foster - Bone gestrikt.


Links en rechts van de Magnolia heb ik de Dutch Doobadoo Varens 472.948.012 geplakt en op de linker ijskristal een Dutch Doobadoo paper art ijskristal 472.948.003.
Rondom de gehele rand en op de ijskristallen heb ik blauwe fran-tage gestrooid en verhit met de heattool. Helemaal aan de onderkant nog een strookje kant met bloemen van Marianne Design geplakt.

Ik hoop dat jullie de creatie leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

6 opmerkingen:

Ghea zei

Wow wat een schitterende slee staat hier te schitteren Monique, prachtige details ik kijk mijn ogen uit TOPPIE!!!!!
Liefs Ghea

Anoniem zei

Dit is gaaf, echt super!!!
Creatieve groetjes, Gaby

corryskaart zei

oh wat een keigave kaart in het model arrenslee ziet er prachtig uit
groetjes corry

KarinsArtScrap zei

schitterend.
Gr Karin

Renate zei

Wauw, wauw, wauw!!! In één woord PRACHTIG!

-xies- Renate.

roelie zei

mooie arreslee leuke details er bij lieve magnolia mooi gekleurd

gr roelie