Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 26 september 2014

Veel liefs

Vandaag mijn allereerste blogpost voor Hobbyvision. Ik vind het ontzettend leuk om deel te mogen nemen aan het DT-team! Deze eerste keer wil ik jullie een kaartje laten zien ingekleurd met PanPastel.


Voor dit kaartje heb ik papier gebruikt van Studio Light, zij hebben een serie erg mooie paperpads.
De kleifiguurtjes heb ik gemaakt met de Molds en met lichtgewicht klei. Op de vlindertjes heb ik heel licht wat PanPastel aangebracht maar het volgeltje heb ik helemaal wit gelaten. Je kunt de kleifiguurtjes uiteraard met diverse kleurmiddelen bewerken.


Op de vleugels heb ik heel licht wat glans aangebracht met een Stella Wink pen. Ik heb hiervoor de clear versie gebruikt. Ze zijn er in diverse kleuren en straks ook ontzettend leuk voor de kerstkaarten. Helaas zie je het op de foto wat minder goed.

Overige artikelen die ik gebruikt zijn twee stansen van Noor! design Cutting & Embossing Notebook en Noor! design Cutting & Embossing cirkel. De label met veel liefs is erop is van Dutch Doobadoo.


5 opmerkingen:

lenywim35 zei

Mooie kaart en heel lief. gr leny

Anoniem zei

Wat een lieverd!!!
Creatieve groetjes, Gaby

KarinsArtScrap zei

heel mooi en lief.
Gr Karin

roelie zei

prachtig kaartje en super ingekleurd

gr roelie

Liefs Ineke zei

Prachtig gemaakt Yvonne.

Liefs Ineke