Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 8 oktober 2014

World card making day.

Afgelopen zaterdag op 4 oktober was het wereld kaarten maken dag en voor het eerst heb ik op de Hobbyvision facebook groep een workshop online gezet. Deze workshop is daar te downloaden en je creatie moet zaterdag 11 oktober daar geplaatst zijn en gemaild naar Jenine dan maak je kans op of een waardebon van Hobbyvision of een prijs die ik beschikbaar heb gesteld een dutch doobadoo mal met een Noor! Design mal.
Dit had ik als workshop gemaakt... een soort mini album met daarin een harmonica album.

Voorkant boekje
zo komt de harmonica eruit.

Ik heb het papier van Studio light- scandinavian winter... Prachtig gewoon! Ook super handig met de losse vellen erbij met plaatjes of uit stans dingetjes labels etc etc.  Kijk maar eens
De basis heb ik gemaakt van kraft papier.

Als je het harmonica album open klapt , zie je heel veel pagina;s..dus ben je gek van foto;s in een albumpje is dit ideaal. Natuurlijk heb ik diverse stansen van Noor! Design gebruikt zoals de rendiertjes, de 8 puntige mal, de vierkant , de kadootjes, de ronde doily nr 2, en het hekje is van Dutch Doobadoo net als de tekst op de voorkant.
de rode kersr roosjes zijn van Marianne Design.De tekst rechts onder is van Noor! Design.
en dan nog even de labels die her en der in het album geschoven kan worden. Met de
sending messages stempels van Noor heb ik ze nog wat meer aan gekleed.!

Je kunt nog steeds meedoen, ga dan even naar onze facebook site
https://www.facebook.com/groups/303214119701615/

Natuurlijk ben je helemaal vrij in welk papier je gebruikt en hoe je hem aankleed.. hoe origineler hoe mooier natuurlijk!

Je vind natuurlijk in de shop heel veel verschillende lijnen, oa het nieuwe maja papier( net binnen) zou geweldig zijn met dit project! ( gewoon maar een tip/hint!)

Liefs Tiets xx

1 opmerking:

Erica ♥ zei


Echt onwijs mooi !!

Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}