Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 6 augustus 2015

Happy Day

Goedemorgen lieve luitjes,

Ik ben een beetje aan de late kant maar vandaag is het mijn beurt om hier een creatie te plaatsen en jullie te inspireren.

Ik heb een boekkaart gemaakt.
De basis is kraftpapier, dan cardstock en daarna het prachtige Pion papier. De stansmal achter het vintage plaatje is van Noor!Deisgn, net als de hertjes. 
Verder heb ik allerlei houten ornamenten gebruikt van CraftEmotions, waaronder de kadootje, het taartje, het alfabet klein, de sneeuwvlok en de sleuteltjes. In de binnenkant heb ik een leeg houten ornamentendoosje gebruikt als letterbakje. De stempel in de vorm van een hart is ook van CraftEmotions.
En nu heel stom.......ik weet niet meer van welk merk het Vintageplaatje is.......

Ik heb alle randjes aangezet met DecoArt Media Crackle paint wit.

Wens ik jullie allemaal een hele fijne en zonnige dag!!Gebruikte materialen verkrijgbaar bij HobbyVision:

Joy! Crafts - Kraft papier / kaart 10,5 x 15,2 / enveloppe C6 Pion Design - My Precious Daughter - 6 Noor! Design - Blauwe mal - Frame   3 hoekjes Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Happy Holidays - Reindeers  Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Alfabet basic klein CraftEmotions - Houten ornamenten - Ornamenten sleutel en slot CraftEmotions - Houten ornamenten - Party Clearstamp CraftEmotions - A6 - Hart    DecoArt - Mixed Media Crackle - Crackle Paste White