Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 4 november 2015

Wisseling in het DT team

Hoi allemaal,

Vandaag kom ik jullie op het blog wat minder leuke berichten brengen, maar ook gelijk weer wat leuke berichten.


Zoals jullie misschien wel hebben gezien hebben wij helaas afscheid moeten nemen van een aantal van onze DT leden. Nicole Dieltjes is begonnen met haar eigen webwinkel, waardoor ze helaas niet meer in ons Design Team kan blijven. We vinden het ontzettend jammer dat ze ons team moet verlaten, maar we willen Nicole wel ONTZETTEND veel succes wensen met het realiseren van haar grote droom, een eigen webwinkel. We houden zeker contact lieve Nicole. Bedankt voor al je inzet voor HobbyVision.

Saskia Smits & Yvonne van de Berg hebben een gedeelde DT positie bij HobbyVision. Omdat Saskia Smits nu officieel Copic Docent is kan ze niet meer voor 1 winkel in het DT zitten, wat heel erg logisch is. Wij vinden dit ontzettend jammer dat we Saskia moeten missen in het DT, maar we begrijpen het volledig. Gelukkig zal Saskia nog wel voorbeelden voor ons blijven maken en komt ze ook in onze winkel nog wat cursussen geven. Dus gelukkig hoeven we niet helemaal afscheid te nemen.
Omdat Saskia stopt is het voor Yvonne helaas ook niet meer haalbaar om in ons team te blijven. We vinden dit heel erg jammer, maar ook hiervoor hebben wij begrip. Gelukkig houden we met Yvonne en goed contact en blijft ze indien mogelijk op de beurzen en workshopdagen ook helpen.

Lieve Saskia en Yvonne; HEEL hartelijk bedankt voor al jullie inzet voor HobbyVision. We gaan jullie missen, maar we mogen gelukkig van jullie prachtige creaties gebruik blijven maken :-)

Omdat we natuurlijk niet zonder DT leden kunnen hebben wij 2 nieuwe DT leden aan ons team toegevoegd, Hieronder stellen beide nieuwe leden zich voor:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hallo allemaal,

Mijn naam is Tineke van der Linden. Ik ben al bijna 25 jaar getrouwd met de liefste man Goris. Samen hebben we 3 kinderen, 2 dochters en een zoon waarvan de oudste dochter is getrouwd die met haar man een dochtertje van bijna 3 jaar heeft.

Ik ben dus oma en pas ook 2 dagen in de week op kleindochter Martine. Natuurlijk probeer ik haar te besmetten met het virus
wink-emoticon
Het zit er al een beetje in want ze mag graag in oma's kamertje naast me zitten om te "kutselen"!.
Mijn voorkeur gaat uit naar het vintage en werk graag met de materialen van Marianne Design. Ik zit ook in het design team van MD waardoor er geregeld werk van me is te zien in The Collection, Marianne Magazine, Hobby Handig, Creatief met Kaarten maar ook in een paar Engelse magazines.
Toen Jenine me vroeg of ik in haar design team wilde komen, zei ik hier graag "ja" op. Een aantal jaren geleden ben ik ook jarenlang bij haar beheerster geweest waar zij een club had op clubs.nl.
Ik hoop op een mooie tijd in samenwerking met het team.Groetjes,

Tineke-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ik ben Kim en ik ben 34 jaar oud. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben we twee prachtige dochters. Do van 10 jaar en ZoĆ« van 8 jaar. Ik ben vanaf kleins af aan altijd al graag creatief bezig geweest en in 2010 is bij mij het 'kaartenmaakvirus' in rap tempo toegeslagen. Ik geniet ervan om scrapkaarten, cadeaudoosjes en mixed media projectjes te maken. En toen Jenine mij vroeg om deel uit te maken van het leuke en gezellige Hobbyvision designteam hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken! Ik hoop dat ik jullie mag inspireren met mijn creaties! 
Mijn blog: http://www.kimmieskaartjes.blogspot.nl/

Liefs Kim


Tineke en Kim, ik ben heel blij dat jullie ons team komen versterken. Ik kijk uit naar jullie creaties!!

Dit waren voor nu even weer alle nieuwtjes. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine xXx

3 opmerkingen:

Frosien zei

Superleuk dat deze dames jullie team graag wil versterken, het zijn goede designers, we zien met plezier de creaties van hun wel voorbij gaan, groetjes Frosien

Ria van Veldhuizen zei

Echt leuk dat jullie weer 2 dames gevonden hebben!
Wij zien de mooie creaties wel weer langs komen.
Voor Tineke en Kim, veel succes!!
Groetjes van Ria.

Scraptastisch zei

Tineke en Kim Gefeliciteerd met jullie nieuwe DT schap en veel plezier!
Groetjes van Gerie