Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 17 mei 2016

Drieluik - Beach

Nadat ik vrijdag de hele dag bezig ben geweest om de woonkamer goed te soppen na al het verven e.d. heb ik me 's avonds en zaterdag heerlijk terug getrokken in mijn hobbykamer. 
Even fijn ontspannen om wat DT-werk te maken.
Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien op het blog van HobbyVision. Omdat ik helemaal fan ben van het maritieme thema heb ik me daar weer in uitgeleefd.


Voor dit drieluik heb ik de card art Triptech van Dutch Doobadoo gebruikt.
Het design papier komt uit paper bloc "Nautical" (PK9133).
In het midden een afbeelding (MB0151) van Mattie op het basis cirkel (CR1331). Ernaast de vuurtoren (LR0231) met een plakparel (JU0932) als lichtje.
De zee (TC0838) heb ik 3x gestempeld en met 3d-lijm op elkaar geplakt. Het visnet (TC0839) heb ik op kraft gestempeld en uitgesneden. Tussen de golven en het visnet zwemmen vissen (CR1364).
Aan de linkerkant een schatkaart (LR0419) met een tekst (EC0159) erop gestempeld. Het stuurrad (LR0417) met plakparel (JU0955) met ertussen wat koraalmos (Memorybox).
Aan de rechterkant een meerpaal (CR1279) waar een anker (LR0232) is vastgebonden met touw. Het anker is bewerkt met Inka gold zilver. Wat schelpen en zeesterren (CR1363) met wat koraalmos leggen erbij.
Langs de zijkanten heb ik het scheepstouw (LR0418) uit kraft geplakt.
Verder vliegen nog een paar zeemeeuwen (CR1279) in de lucht.

Al is de temperatuur niet zo hoog om een dagje aan het strand te liggen, toch wens ik jullie een gezellige dag toe!De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Triptech   Paperpad Marianne Design - Nautical A5  Marianne Design - Knipvel Mattie`s Mooiste - Sea 2  Creatable MD - Anker  Marianne Design - Creatable - Porthole  Marianne Design - Creatable - Ropes  Marianne Design - Creatable - Scroll  Craftable - Tiny`s Ocean set  MD Craftables - Basic Round  Marianne Design - Craftables - Punch Die: Sea Shell  Marianne Design - Craftables - Punch Die: Fish  Vivant - Koord Katoen fijn - wit  Viva Decor - Inka Gold - Silber 902  Clearstamps Marianne Design - Eline`s Handlettering Script  Clearstamp Marianne Design - Tiny`s border - Surf  Clearstamp Marianne Design - Tiny`s border - Fish net

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

heel erg mooiiiiii
Gr Karin

Ela Rubira zei

Fantastische nautische sfeer! Net echt die visjes in het water. Groetjes Ela

Ela Rubira zei

Fantastische nautische sfeer! Net echt die visjes in het water. Groetjes Ela