Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 30 maart 2017

Vrolijke volgeltjes

Hallo allemaal,

Wat zijn de vogeltjes heerlijk druk buiten
Zo ook op mijn kaart.


Deze keer gebruikte ik geen mal van Dutch Doobadoo maar een kaart met een vouw. 
Het designpapier is uit de serie "Vintage Romance" van Maja Design. Dit vond ik leuk matchen met de afbeelding.
De vierkante mal van Petra gemat op lichtblauw karton en achter de opening de afbeelding gedaan. 
Onderaan de kaart een hek geplaatst van zwart en grijs karton. Tussen het gras wat bloempotten gezet met wat tuingereedschap erin. Ook bloeien er viooltjes en andere kleine bloemetjes en er zit een vogeltje. Een libelle vliegt er ook bij die ik lichtjes geblend heb met wat inkt.
Op het flapje hangt een vogelnestje tussen wat takjes en bloemetjes. Verder afgewerkt met een strik van tule en organza.

Een gezellige dag!


De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Marianne Design - Knipvel Birds 2    Marianne Design - Collectable - White Picket Fence    Craftable Marianne Design - Grass    Marianne Design - Craftable - Seed Pocket & Garden Tools    Marianne Design - Creatable - Petra`s Circle with bird    Marianne Design - Creatable - Petra`s Square with nest    Marianne Design - Creatable - Tiny`s Frogs and dragonfly    

1 opmerking:

Cobie zei

Mooie kaart Tineke!
Groetjes Cobie