Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 1 mei 2017

baby

Hallo allemaal,

Het is vandaag weer mijn beurt om jullie te verwennen met een kaartje! Het is toch weer een jongenskaartje geworden... tja hoe kan het ook anders bij mij...
Ik heb dit keer een Multi Frame Die gebruikt als basis kaartje. Je kunt hier heel eenvoudig ook een dubbele kaart mee maken. Je vouwt het papier dubbel, en legt de dies net iets over het randje heen, dan stansen en je dubbele kaart is klaar.
Deze Multi Frame Dies dies heeft al mooie ronde hoeken zodat hij een prachtig zicht krijgt.

Verder heb ik de giraffe gebruikt, een van mijn favoriete dieren. Ik heb er geen traditionele giraffe van gemaakt, maar gewoon een vrolijke gekleurde! Deze giraffe is gemaakt met de Lin & Lene mallen van Nellie Snellen.

Verder heb ik de waslijn ook gebruikt, maar alleen de schoenen en het pakje opgehangen! Hiervoor heb ik ook een Lin & Lene mal gebruik van Nellie Snellen.  Deze heb ik met memento inkt ingekleurd toen het papier nog in de dies zit, dan krijg je dat donkere effect.

Je hebt niet veel nodig om een klein geboortekaartje te maken, en ze zijn zo leuk die dieren.

Liefs Saskia


Stansmal Nellie Snellen - Multi Frame Die - straight dotted square MFD086 Stansmal Nellie Snellen - Shape Die - Lene Design - Opbouw Waslijn Stansmal Nellie Snellen - Shape Die - Lene Design - Opbouw Giraffe  Knipvel Nellie Snellen - NEVI052 - Vintage Babies Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Set 4pak Ocean

1 opmerking:

sjanie zei

Lief kaartje.

Groetjes, Sjanie