Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 26 augustus 2017

Even voorstellen



Hoi allemaal ๐Ÿ˜Š
Vandaag een eerste bericht van mij op het HobbyVision blog waarbij ik jullie deze kartonnen Mixed Media tag wil laten zien. 
Maar ik zal me eerst even voorstellen. 


Ik ben Cindy, 29 jaar en samen met mijn vriend, Bull Terrier meisje Jay en Kakariki 'Tony mcTerror', woon ik in Ermelo, รฉรฉn van Nederlands mooiste plekjes, zo op de Veluwe.
In het dagelijks leven werk ik in de gehandicaptenzorg als coรถrdinerend begeleider in een particulier wooninitiatief. 
Daarnaast geef ik ook nog een aantal uur met veel plezier les in de sportschool. 
Omdat stilzitten niet echt een optie is bij mij besteed ik de tijd die ik dan nog over heb vooral aan creatieve avonturen in mijn 'craftcave' ๐Ÿ˜Ž. 
Ik maak al een aantal jaar kaarten en heb een zwak voor alles wat shabby en vintage is en ik denk inmiddels in pasteltinten ๐Ÿ˜‰.
Sinds een tijdje ben ik wat aan het rommelen buiten mijn creatieve comfortzone en begonnen met Mixed Media. En dat ik dat niet eerder heb ontdekt ๐Ÿ˜…. Ik geniet er enorm van om alles te bedekken met gesso, glitters, inkt en verf, inclusief mijzelf... 
De vraag van Jenine om als Mixed Media designer deel uit te gaan maken van het HobbyVision team, was dus ook niet iets waar ik lang over na heb moeten denken.
Ik kijk er enorm naar uit hier mijn mixed media uitspattingen te delen en ik hoop dat ik jullie kan inspireren bij jullie eigen creatieve avonturen ๐Ÿ˜Ž. 


Mijn eerste creatie voor het blog is deze tag. 
Ik koos ervoor om karton te gebruiken als basis en dit zwart te maken met gesso. Het is gewoon een stuk karton van een doos waarin knutselmateriaal is verstuurd (die hebben we tenslotte genoeg ๐Ÿ˜‰).
De structuur maakte ik dmv jute band, een Crealies Decorette XL en Light Modelling paste en een Dutch Doobadoo stencil.
  

De blaadjes en het barok frame maakte ik met een silicone mal en luchtdrogende klei.
Ik heb het geheel kleur gegeven met ink sprays van Craft Emotions en Kippers. Zo gaaf hoe de kleuren uitkomen op een zwarte ondergrond, vooral de Shimmer Pearl sprays geven een super effect!

De Finnabair Brilliance wax is mijn nieuwe favoriet, wat ruikt dat heerlijk en het is bijna een soort toveren wat je ermee doet, afhankelijk van de ondergrond komt de kleur telkens anders uit, daar kan ik nou helemaal blij van worden.

Bekijk hieronder de video om te zien hoe ik de gebruikte producten precies heb toegepast.
Ik heb sinds een tijdje een eigen YouTube kanaal waar ik deze videos plaats om te laten zien hoe ik de verschillende projecten heb gemaakt. 


Je vind een complete lijst met materialen onderaan deze post, wanneer je erop klikt kom je direct op je juiste plek in de winkel terecht. 

Fijn weekend allemaal!



5 opmerkingen:

Hetty zei

Hallo Cindy,wat leuk dat we jouw creaties mogen bewonderen op het blog.
Je mixed media tag is super, wat een mooie details en wat een kleuren ...
Schitterend.
groetjes Hetty

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hallo Cindy, wat leuk om een gezicht bij de naam te hebben :P Je tag is heel mooi geworden. Veel plezier bij HobbyVision.
Lieve groetjes Miranda

Anoniem zei

Geweldig meis dat je nu hier aan de slag gaat met je prachtige projecten. Heel veel plezier met je nieuwe job in je drukke bestaan en ga er heerlijk van genieten. Ik weet zeker dat ik dat ga doen van je creaties en filmpjes.
Liefs, Carlien

Betha Horsmeier-Bouter zei

Wat een prachtige tag! Groetjes Betha

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.