Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 17 december 2017

Goede Feestdagen

De meesten van ons zullen de kerstkaarten wel verstuurd hebben of bijna op de post hebben zitten.
Ik blijf gewoon nog even doorgaan met de kerstkaarten. Zo heb ik alvast een begin weer voor volgend jaar.
Deze maand is er een superleuke stans uitgekomen van Marianne Design om een mooie pianokaart mee te maken. 


De piano heb ik 2x uit kraft gestanst en tussen de beide delen aan de linkerkant een stukje kraft geplakt van 2 cm breed en gerild in het midden. Van het bovenste deel de toetsen afgesneden langs het perforeerde rand.
Op de beide delen van de piano heb ik designpapier "Winter Feelings" van Studiolight geplakt. De randen van het kraft en designpapier zijn bewerkt met witte gesso.


Tussen de pianodelen zit de steun uit kraft.
De toetsen uit wit en zwart gestanst en de muziekstandaard uit kraft eronder geplakt. Op een stukje wit karton is het bladmuziek gestempeld.
Bovenop het deksel van de piano zit de poinsettia met blad, takjes en elzenpropjes van Petra van Dam. In de kern van de bloem zit een plakparel en onder de bloem steken banners uit met tekst.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op het product plaatje te klikken, komt u direct bij het betreffende product in de webshop:

Studio Light - Winter Feelings - Scrappapier SCRAPWF02 Kraft cardstock AtBelle - 300 grams - 20 vel - 30,5 x 30,5 cm Marianne Design - Collactables - Giftwrapping - Karin`s bird, hearts & tag Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s Marianne Design - Creatable - Petra`s Twigs Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix Marianne Design - Creatables - Piano Marianne Design - Clearstamp - Fijne Feestdagen Marianne Design - Clearstamp Background: Music notes  MD - Snow Paper A5 Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml DecoArt - Snow Tex - 4oz

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart Tineke! Groetjes Betha

Dora zei

Schitterend!