Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 28 februari 2018

Blauwe Druifjes

De afgelopen dagen hebben we heerlijk de zon veel gezien. Ook al was het fris omdat het onder nul was, het leek op sommige dagen wel voorjaar in de zon.
Op het moment dat ik dat nu schrijf, geniet ik ook heerlijk van de zon. Nog even genieten want het schijnt dat het de laatste dag voorlopig weer is...
Overal staan de sneeuwklokjes en krokussen al te bloeien en zelfs sommige narcissen zijn al in bloei. Nog even en ook de blauwe druifjes gaan open. Op mijn kaart staan ze al in bloei.


Hiervoor gebruikte ik shape art Label 2 van Dutch Doobadoo die ik over tekende op blauw en wit karton en designpapier uit het bloc "Crafty Patterns".
De afbeelding zit achter het frame van de speciale cirkel van Petra van Dam.
Een vogeltje zit bij blauwe druifjes, takjes, veertjes en takken van de appelbloesem .
Het labeltje komt uit het bloc "Herbs & Leaves" en zit vastgestrikt met waxkoord.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op het plaatje te klikken, komt u direct bij het betreffende product:

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames label 2 Marianne Design - Paperpad - Crafty Patterns Marianne Design - Paperpad - Herbs & Leaves Marianne Design - Knipvel Els Weezenbeek - Herbs & Leaves 1 Marianne Design - Craftables - Herbes & Leaves Creatable Marianne Design - Tiny`s Grape Hyacinths Marianne Design - Creatable - Petra`s Circle with bird Marianne Design - Creatables - Petra`s special circle Marianne Design - Creatables - Petra`s apple blossom

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooie kaart, je krijgt zin in het voorjaar hiermee! Groetjes Betha

Anoniem zei

Een echte voorjaars kaart Tineke!
Je kaart is weer super mooi!!!
Prachtige combinatie heb je gemaakt.
Groetjes Jannie