Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 15 januari 2021

Love

Hallo allemaal,

Deze keer laat ik jullie een kaartje zien met een borduurgedeelte en in het midden een 3D afbeelding.



Met dit soort kaarten is mijn hobby jaren geleden begonnen. Toen moest je nog zelf een patroontje zoeken en doorprikken op karton. Ook een leuke afbeelding en borduur garen erbij zoeken was soms ook best lastig. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Alles zit al in een pakketje en je kunt zo beginnen zie de foto hieronder.


 

Je begint altijd eerst met het borduren van het patroon. Bij het pakketje zit een soort teltekening die je kunt gebruiken om te borduren. Het aan- en afhechten doe je door het draadje aan de achterkant vast te plakken met een stukje plakband.


Daarna kun je het plaatje uitknippen. Dit doe je 3 keer en elke keer wordt er een gedeelte van het plaatje weggelaten. Het grootste plaatje plak je met lijm op en de twee volgende met 3D foam tape waardoor diepte in het geheel ontstaat.






Het borduurgedeelte is eerst gemat op donkerpaars karton, wat ook in het pakket zit en daarna nog een keer op groen designpapier en groen karton. Daarna begint het leukste deel, het versieren van de kaart.
Rechtsboven een strikje met een bloemetje en de tekst love.


Aan de linkerkant een stukje kant met van die mooie pareltjes erop. Daarbij een bloementoef met paarse bloemen etc. Tot slot hier en daar nog wat plakparels geplakt. dit maakt de kaart helemaal af.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.


Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je vanzelf op de juiste plaats in de webwinkel.



          
























 


2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooie kaart! Groetjes Betha

Crealientje zei

Ik hou van borduren:)
Prachtige kaart!
Mooi ook de bloemen toef erbij.
Fijne dag verder, liefs Crealientje.