Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 3 juli 2024

Kaart met Elizabeth craft designs

 Kaart met Elizabeth craft designs.


Hoi allemaal!
Deze keer een bloemen kaart met ECD. Deze stond ook nog op mijn verlanglijstje. En bloemen werken altijd op een kaart. En deze zijn echt wel mijn favorite  bloemen om te maken.


Als basis heb ik aquarel papier genomen of je kunt ook mix media papier nemen op de maat 20 x 9,5 cm. Deze keer word het een slimline kaart maar het kan op welke kaart dan ook. Hierbij heb ik crackle paste gebruikt over heel de kaart. Hier en daar fijn en op sommige plaatsen wat dikker. Zo krijg je een variatie in crackle's. Deze laat je best aan de lucht drogen dan krijg je het mooiste resultaat en gaat je papier ook niet zo krullen.


Als deze droog is kun je een spay gebruiken. Hiervoor heb ik de Distress oxide spray Hickory smoke gebruikt. Als ik deze spay heb aangebracht veel ook sommige delen terug af zodat de kleur tussen de kraken zit. Dus eigenlijk krijgt je ondergrond kleur.



Het is niet altijd makkelijk om het van heel dichtbij te tonen maar hier zie je de variatie met de crackle paste.


Deze set is de Floals 21 deze heb ik uit licht papier uitgestanst en zelf op kleur gebracht met de Distress inkt. De kleuren Seedless reserves en Victorian velvet passen super mooi samen. Maar ook hier kun je zelf de kleur kiezen die je zelf mooi vind.


Voor de blaadjes en de centers van de bloemen heb ik een mix van groen genomen. De Distress kleuren Buddle sage, Shabby shutters en Pumice stone.


Dan deze stans set de Fancy flourisches. Deze stond al heel lang op mijn verlang lijstje. Ze zijn super mooi en een heel mooie maat ook. Deze heb ik ook uit wit uitgestanst en met de inktpad Pumice stone bewerkt. 


En als laatste heb ik deze Elegant borders heb ik ook uit wit uitgestanst en dezelfde kleur als de bloemen gegeven. Daarna met een clear glossy embossingpowder om het af te werken.


Als laatste de tekst is van een stickerboekje van de JMA colletie daar staan heel mooie teksten in.
En deze keer heb ik met zwart gespetterd. 


De bloemen hartjes heb ik met micro beads gedaan. En wat er klaar lag om te gebruiken waren de stempels Flower centers deze ben ik dus vergeten te gebruiken. Je kan ze er altijd bij gebruiken als afwerking voor je bloemen.
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.


 Ranger - Crackle Texture Paste 4oz - Opaque Distress Oxide Spray - Hickory Smoke Schut - Artist Drawing Paper - 225 gram A4




Distress Inkt - Mini - Victorian Velvet Distress Inkt - Mini - Seedless Preserves Distress Inkt - Mini - Shabby Shutters 

Distress Inkt - Mini - Bundled Sage Distress inkt - Mini - Pumice Stone Spellbinders - Mini Blending Brush Set (3pcs) Elizabeth Craft Design - The Paper Flower Collection - Florals 21 Elizabeth Craft Design - Everything's Blooming Collectie - Dies - Fancy Flourishes Elizabeth Craft Design - Evening Rose - Paper Flowers - Die - Elegant Decorative Borders WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Clear Super Fine  Dress my Craft - Funnel Tray Mini Elizabeth Craft Design - The Paper Flower Coll. - Clearstamp - Flower CentersStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection Essentials - Stickerboek JMA-ES-STIC02 

dinsdag 2 juli 2024

Feest in de wei

 Hallo allemaal,

Of ik een kaart wilde maken voor een kinderfeestje van een tweeling, natuurlijk wil ik dat, maar: wat moet erop? 2 koeien en kaarsjes! Dat was even puzzelen: eerst dacht ik, ik doe dan wel alleen de koeien en kaarsjes moet ik nog maar even zien of dat lukt. Na de keuze voor de slimlinemal ging ik bijpassende mallen bij de koeien zoeken en kwamen de hooibalen en het hek erbij. Toen ik de hooibalen aan het stansen was, zag ik de open gesneden randjes in het hooi en kwam het idee om er kaarsjes in te steken. Natuurlijk in het echt niet doen, want brandgevaar moet je niet op willen zoeken, maar op een kaart mag een beetje fantasie en humor wel, dus een hooitaart voor de feestende koeien! Om de kaart nog een beetje persoonlijk te maken heb ik de leeftijd op het hooi gezet: '5'. Cadeautjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken, want zonder cadeautjes geen feest voor kinderen ;)


Nog even een close-up van de kaarsjes op de taart, uhm hooibaal... Zo kun je het nog iets beter zien hoe ik het heb gedaan. Tip: steek de kaarsjes erdoorheen en plak ze op de achterkant vast met een druppel lijm of plakbandje. Als je de hooibaal eerst op de kaart plakt, let dan op dat je geen lijm of tape achter de openingen doet, waar je de kaarsjes op wilt gaan plakken.

(Koeien zijn op dit moment niet op voorraad, maar de rest wel: je kunt natuurlijk ook het paard van Eline of de feestvarkens gebruiken. Wil je de koeien gebruiken en bestellen, mail dan even naar HobbyVision, dan kunnen ze nog wel besteld worden.)

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.

maandag 1 juli 2024

Challenge 143 - Vlinders

  

Hallo allemaal,
Vanaf dit nieuwe jaar gaan we het iets anders doen met onze challenges hier op het blog.

Ze starten voortaan op de eerste van de maand en elke challenge duurt 2 maanden.

Hello everyone!
 We will do our challenges here on the blog a bit different. They will start at the first of the months and each challenge lasts 2 months.

     We beginnen met onze 143ste Challenge. Deze Challenge blijft niet bovenaan staan, maar in de rechter zijbalk staat een link naar de Challenge. Daar kunt u de Challenge makkelijk terugvinden.

We begin with Challenge #143. The challenge doesn't stay on the top. You can find it every month in the sidebar of this blog.



Dit keer willen we graag  zien:Vlinders
This time we would like to see: Butterflies






Hieronder wat voorbeelden van het DT team als inspiratie:
Here you can find some inspiration from our DT team: 

Gast Designer
Annie Martens



Hieronder het Design team

   Reanna van Haren

Cindy Lagrou

Martine Krol

Rianne Leferink
 

Ellie Bakker


Tiets Wolfard

Susan van Poppel

Anita van Merode

Elske Oosterman

Mirjam Bril

Janet Blaauw

Lisanne Bakker




Regels:
Er moeten minimaal 15 deelnemers zijn voor de prijs.
De inzending moet nieuw zijn mag dus niet ouder dan een week zijn en niet al ergens gepubliceerd zijn.
Wij geven graag een reactie op de ingezonden stukken, maar wij zouden het wel heel fijn vinden als jullie de Woord Verificatie uit zetten, anders is het voor ons bijna niet doen.
U mag maximaal 2x mee doen!

Rules:
A minimum of 15 participants for the price.
The contribution must be new not older than one week and not published anywhere.
We are happy to respond to the submitted documents, but we would be very happy if you have the word verification off, otherwise it is almost impossible for us to do.

You may publish only 2 projects!


De challenge loopt tot de laatste dag van augustus, we maken dan de volgende dag de winnaar en bekend en krijgt  van HobbyVision een prijsje. De prijs is een waardebon van € 10.00 te besteden bij HobbyVision.

You can place your card till the last day of august, than we will announce  the winner the next day. The winner get's a price from HobbyVision.
The price is a voucher from € 10.00 from HobbyVision.

Veel succes met het maken van de kaart.
We wish you good luck with making this card.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter