Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 26 maart 2021

Love

Hallo allemaal,

Deze keer heb ik een kaart gemaakt die op zich niet zo moeilijk is om te maken. Dat is ook wel een keer fijn als je weinig tijd hebt.



 De basis is een vierkante afbeelding uit het paperpad van Stamperia, Azulejos. Deze gesneden en gemat op twee kleuren blauw cardstock. Deze afbeelding is op zich al erg mooi en hoeft ook niet veel extra's te hebben.


Daarna heb ik uit foam bloemen en blaadjes gestanst. Deze zijn van ECD, de Florals 1. De bloemen zijn op kleur gebracht met 2 kleuren distress inkt. Daarbij gebruik ik zo'n fijn brush borsteltje.



En de blaadjes met groene distress inkt. Daarna alle onderdelen verhit met de heattool zodat ze mooi in elkaar krimpen en ze dan mooi kunt vervormen.


Achter de bloementoef zit die mooie mandala van Jenine. Deze is gestanst uit wit aquarelpapier en op kleur gebracht met distress inkt.


Rechts onder een strik gemaakt met die mooie seambinding en daarbovenop 2 labels. Eentje is van vellum en daarop heb ik gestempeld met Versamark en er gouden embossingpoeder overheen gestrooid. Daarna voorzichtig verhit met de heattool. Een gaatje gemaakt en de 2 labels aan elkaar gemaakt met hempcord.


Zo heb je in no-time een leuk kaartje in elkaar gezet. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
Bedankt voor het langskomen.


Alle producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plek in de webwinkel.


   
   
     





2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Wat mooi! Groetjes Betha

Joke zei

Hoe lukt het jou de mandala mooi uit te stanzen? Ik heb het nog geprobeerd met 160 gr. papier, maar dan lukt het nog niet helemaal.