Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 4 november 2021

It's time to take a break

 Hallo allemaal,

 Vandaag een kaartje die ik op alle kanten heb beplakt met mijn eigen gemaakte achtergrondpapier.
Jullie weten misschien wel dat ik graag met inkt en verf in de weer ben. Maar dit had ik nog nooit gedaan met een gelliplate. Ik ben eindelijk overstag gegaan en heb een gelliplate aangeschaft. Nou ik kan jullie zeggen dat dit super verslavend is. Wel een hele goeie verslaving😉
Ik heb al een hele stapel liggen (achtergrondjes). Met eentje daarvan heb ik deze kaart gemaakt.

En wat ik ook heel graag wilde, is jullie laten zien dat je mixed media ook samen met de leuke stansjes van Studio Light van Marlene "Out of this world" kunt gebruiken. Dat zie je niet zo vaak gebeuren. Maar aangezien ik beide leuk vind, moest ik dat maar eens gaan combineren.

Aan het achtergrondpapier hoefde ik niet veel meer te doen. Wel heb ik met een leuke mask van Dutch Doobadoo wat accenten opgebracht. En met zwarte inkt en witte gesso heb ik wat cirkels gemaakt met een dopje van de haarlak bus. Op de mooie border heb ik wat glitterlijm opgemaakt (stickels) .Dat geeft een feestelijk effect!

De achterkant heb ik met de andere helft van mijn achtergrondpapier gemaakt. Ook daar nog wat cirkels opgemaakt.  Als het goed is kun je deze kaart ook in de winkel bewonderen.

Fijne dag!



Gelli Art - Gel Printing Plates - 9" x 12" (22,9 cm x 30,5 cm / A4)
   Essdee - Linorol soft 100mm    Amsterdam Acrylverf - 20ml - Parelrood                  Stickles - Glitterglue - Crystal     

  Studio Light - Art by Marlene Out of this World - Cutting Die - ABM-OOTW-CD87           Studio Light - Art by Marlene Out of this World - Cutting Die - ABM-OOTW-CD85        Dutch Doobadoo - Dutch Glue - Lijmpen 28 ml    Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml     Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue


Art By Marlene -  Acrylic Paint - Favorites Paintset Essentials nr.101

Geen opmerkingen: