Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 27 mei 2022

Embossingfolder technieken


 Hoi,

Jenine's Mindful Art heeft er twee leuke embossingfolders bij, het wordt een aardige collectie! Ik heb ooit al een uitgebreide live gegeven met meerdere technieken voor de embossingfolders en ook Jenine heeft leuke dingen laten zien in een live. Inspiratie genoeg al, maar ik wilde toch nog even deze foto's laten zien.

Ik maakte deze kaart met embossingfolder Grungy Letters (JMA-ES-EMB10):
Als je op de blauwe woorden klikt kom je uit in de webshop bij het artikel.

Ik begon de achtergrond door aan de binnenkant van de folder inkt te spuiten met Lindy's Starburst Moon Shadow Mist sprays. Ik haalde de folder met het 300 grams aquarelpapier van Florence door de stansmachine en vervolgens deed ik wat van andere kleuren Moon Shadow Mist sprays op mijn glasmat en doopte her en der de achtergrond in de inkt. Supergaaf effect!

Eerder gebruikte ik dezelfde folder, maar dan andere kleuren en in combinatie met Distress Oxides. Ik deed exact hetzelfde als met de inkt sprays:




Je kunt de achtergrond vervolgens matten en er een leuke tekst op maken en/of leuke plaatjes uit een die-cut boekje erop plakken. Dat is helemaal aan jou!

Nog een leuk voorbeeld van een kaart met de embossingfolder, dit keer met het gave transparante bedrukte mica van Jenine's Mindful Art:


Tot slot nog eentje met embossingfolder JMA-ES-EMB09, ik heb de bloemen en bladeren gekleurd met Derwent Lightfast potloden en de vlinders erop geplakt:


Dat zijn weer leuke ideetjes toch? Mocht je ermee aan de slag gaan, laat het vooral zien in de Faceboek groep!

Tot de volgende keer.
Liefs, Reanna

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooie kaart! Groetjes Betha

Wilma zei

Mooie kaart Reanna, prachtige achtergrond!
GROET, Wilma