Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 13 december 2022

6 Stars of Christmas - Rendier

 Hallo allemaal,

Voor de challenge 6 Stars of Christmas mag ik jullie vandaag inspireren met het thema Rendier.


De basisvorm heb ik op een stukje donkerblauw cardstock gelegd en die heb ik omgetrokken. Vervolgens heb ik ongeveer een halve milimeter binnen de afgetekende lijntjes de ster uitgeknipt.

Deze uitgeknipte ster heb ik vervolgens op een stukje designpapier gelegd, omgetrokken en weer een halve milimeter kleiner uitgeknipt.

Voor deze creatie heb ik mijn Lavinia stempels er bij gepakt. In mijn collectie heb ik o.a. een rendier,  wat bomen en de maan zitten. Met de plastic velletjes waar de stempels op zitten, heb ik de compositie bepaald.

Voordat ik ging stempelen heb ik met de 'bergen' van de Lavinia masks her en der wat sneeuwbergen gemaakt. Hiervoor heb ik gewerkt met de kleur Twilight van Versafine Clair en de zachte eitjes. Vanaf het mask heb ik zachtjes korte bewegingen van onder naar boven gemaakt om zo wat diepte te creëren. Vervolgens heb ik gestempeld met de kleur Nocturne van Versafine Clair.


Om de kaart nog wat verder aan te kleden heb ik van Dutch Doobadoo de Dutch Paper Art er bij gepakt. Hierin zitten o.a. leuke kerstbomen en een Santa met zijn rendieren. 



In mijn voorraad met plaatjes vond ik nog een wat grotere Santa en die heb ik zo opgeplakt dat het lijkt of de rendieren van de Dutch Doobadoo voor zijn arrenslee lopen. Zo breng je ook gelijk nog wat kleur in je creatie. 


Voordat ik alles ging opplakken heb ik eerst de randen van de sterren in de witte gesso gezet. Daarna ben ik alles gaan opplakken en opbouwen. Hierbij heb ik nog wat plaatjes uit mijn voorraad gepakt die qua kleurstelling goed paste bij het geheel. 

Om het nog een beetje een winters karakter te geven heb ik hier en daar nog wat Glitterpaste van Winter's Sparkle aangebracht, gespetterd met een witte Pasca pen, een tekst opgeplakt van de Wordies Sentiments van Creative Expressions en tot slot nog wat Effect Snow van Studio Light. 


Om de ster helemaal af te werken heb ik met de Crop-A-Dile een gaatje gemaakt en een Eyelet er in gemaakt. Daar heb ik vervolgens een kantje en een lintje doorheen gedaan. Tot slot heb ik nog een strik bovenaan de ster gemaakt en daar een Embellishment opgeplakt. 

Dank je wel voor het lezen van dit blogbericht en ik hoop jullie hiermee weer wat inspiratie gegeven te hebben.
De producten die ik heb gebruikt, kun je in de webshop vinden door op de foto te klikken.

Tot de volgende keer!










3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal mooi, deze ster
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

tine zei

zeer mooie creatie

Tine