Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 27 juli 2023

Enjoy this moment

 Hallo,

Vandaag wil ik jullie inspireren met een pagina in mijn Slimline Art Journal.


Om te beginnen heb ik een vel Aquarelpapier  300 gram van Florence gepakt. Met een Thick Stencil van Stamperia en wat structuurpasta heb ik structuur aangebracht op het papier.

Vervolgens heb ik van de Distress Oxide inkt de kleuren Speckled Egg en Saltwater Taffy gepakt. 
Het papier heb ik met de diptechniek op kleur gebracht. Dat betekent dat ik een beetje inkt op mijn glasmat aanbreng, dit nat spuit en vervolgens mijn papier er in dip. Vervolgens droog ik het papier en herhaal ik deze stap met de andere kleur en zo ga ik door totdat ik tevreden ben met het resultaat.



Met dezelfde kleuren van de diptechniek en een mask stecil uit de JMA Time to Relax collectie heb ik de achtergrond nog wat bewerkt.
En met een stempel uit de JMA collectie heb ik ook met dezelfde kleuren als die gebruikt zijn bij de diptechniek, her en der nog wat op de achtergrond gestempeld.


Tot slot heb ik op de achtergrond nog wat Rubons uit de 49 and Market Spectrum Gardenia collectie aangebracht.


Ter afwerking van deze Art Journal pagina heb ik wat plaatjes uit Art. Book 3 van 13@rts geknipt en heb ik een mooie rand uit de Eucalyptus Laser Cut Elements van 49 and Market gebruikt. 

Voordat ik de pagina in mijn planner plakte, heb ik deze nog gemat op zwart cardstock.


Hiermee hoop ik jullie weer geïnspireerd te hebben. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's te klikken.

Tot een volgende keer!









Geen opmerkingen: