Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 24 april 2024

Geluk & liefde samen

Hallo allemaal,

Met de mooie Anjacirkel maak je in een handomdraai een prachtige (en romantische) kaart voor een huwelijk(sjubileum). Ik heb er een vierkante kaart van gemaakt, maar als je de grootste mal (die ik op deze kaart niet gebruikt heb) als basis gebruikt, heb je een ander modelletje als basis. Het leuke is dat het plaatje niet alleen rond, maar ook met een mooie gestippelde rand uitgestanst wordt. In mijn kantjes en lintenverzameling vond ik nog bijpassende kantjes en seambinding om onder de mal langs te doen en voor een strik er bovenop. Op de strik zit nog een enamel dot, die in het klein op de mal zitten. Nog een paar pareltjes en een tekstwens en de kaart was klaar!



Als je de tekst eerst stempelt op en vervolgens op foam plakt en dan uitstanst, dan kun je de tekst heel leuk verhoogd opplakken! De tekst komt het het nieuwste liefdestempelset van Marianne Design: hele leuke originele teksten staan erop, maar ook leuke standaardteksten voor huwelijk(sjubilea). 

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.