Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 26 juni 2024

Voor de liefste juf

 Hallo allemaal,

Als je juf jarig is, moet je natuurlijk een leuk cadeautje hebben om te geven. Met de zakjes van Marianne Design is dat zo gemaakt met een leukte bagtopper erop. Ik had de juffen-stempelset van vorig jaar nog niet gebruikt, dus ik dacht die kan ik nu mooi eens uit de verpakking halen i.p.v. een 'standaard' felicitatie-tekst. Een bloementoefje erop en wat witte accentjes met een gelpen, nog wat rhinestones en enamel dots en dat was hem al. Een klein cadeautje, maar toch leuker geven dan een winkelverpakking van de chocola. Juffen krijgen veel cadeautjes, maar met zo'n zelfgemaakt cadeautje weet je zeker dat ze hem niet dubbel krijgt!
 


Een leuke, lieve tekst die ik voor een verjaardagscadeautje gebruikt heb, maar nog even en dan is het al zomervakantie. Wil je de juf bedanken voor het fijne schooljaar, dan is een zakje met een klein cadeautje met een echte juffentekst natuurlijk perfect!

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.